Data actualizării:
Data publicării:

Next Star. Raris, fiul lui Cătălin Crișan, surpriza serii de joi

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Raris, fiul mijlociu al lui Cătălin Crișan, a demonstrat că talentul se moștenește. El a interpretat piesa „Counting stars" a formației One Republic.

Raris a fost destul de misterios și nu a vrut să spună la preselecții cine este tatăl său și nici până când nu și-a susținut momentul artistic, deoarece a vrut să demonstreze că poate face spectacol fără ca lumea să cunoască familia din care provine.

Însoțit de mama și de sora sa, Daria, Raris a și dansat, iar Connect-R, Pepe, Lora, Maria Cârneci și Vasile Muraru au fost impresionați de momentul său, iar la sfârșitul serii l-au declarat câștigător și va participa în marea finală.

Citește și: Schimbare la Next Star. Ce nu mai au voie jurații să facă

Cătălin Crișan a intervenit cu un filmuleț, în care i-a rugat pe membrii juriului să fie obiectivi.

„Bună seara, stimat juriu. Dragă juriu, să știți că Dan a fost în cunoștință de cauză că băiatul meu participă la acest concurs. Îl cheamă Raris, dar mă bucur că nu v-a spus, pentru că întotdeauna am zis că e bine ca fiecare dintre noi, copil sau nu să ajungă pe forțele proprii acolo unde merită să ajungă. Sunteți un juriu profesionist, jurizați-l așa cum credeți, adică obiectiv", a spus Cătălin Crișan.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel