NERVI întinși la MAXIM pentru o ZODIE în septembrie. SCANDAL cu partenerul. Vă enervează TOATĂ lumea
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
foto: Pixabay
foto: Pixabay
Marte, planeta acțiunii, va retrograda, în perioada 10 septembrie - 14 noiembrie, în semnul Berbecului. Se pare că pentru una dintre zodii, nu este deloc bine. Aflați totul de la astrologul Daniela Simulescu. 

" Partenerul se plânge, că nu vă mai înțelege, că ce faceți, că ce ziceți, că aveați niște planuri și nu le mai respectați. Voi veți zice că: 'Ce mare pagubă, că putem să facem și asta'. Și partenerul: "Nu, că ai zis că facem asta, că dregem asta.". Și sunteți așa într-o altă lume de dimineață până seară, într-o altă dimensiune. Vă enervează că trebuie să îi faceți pe plac altuia.

Parcă ați vrea să-i faceți, parcă nu ați vrea. Se întâmplă cu toată lumea din jurul vostru, nu doar cu partenerul. Vreți să fiți lăsat în pace. Zilele acestea vreți să fiți lăsați așa în voie, ca o frunză în vânt. Pe de altă parte, conexiunea cu tot ce înseamnă spiritualitate, religie s-ar putea să fie diferit zilele acestea și profitați.", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Pești și cei cu ascendent în această zodie. 

Marte e retrograd în Berbec din 10 septembrie. Răsturnări de situație. Informații în premieră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel