Urmărește emisiunea live
Nenorocire pe Centura Capitalei. Stelian Muscalu: Nu ești în stare să faci o centură? Sunt bani, dar se fură!
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto Facebook, rol ilustrativ
foto Facebook, rol ilustrativ
Centura Bucureștiului, capitală europeană, arată mult mai rău decât un drum de sat. Gropi, astfalt ”mâncat” și lăsat așa, câte o bandă pe sens, nici aia delimitată, ici colo câte un gard de protecție vechi, uitat, ruginit, îndoit. Unde mai punem aglomerația și mașinile efectiv ”rupte” pe centura Capitalei. 

Într-un cuvânt, NENORICIRE, așa cum a spus și Stelian Muscalu, la Digi 24, unde a atras atenția: 

”Nu ești în stare să faci o centură? Păi nu ești! Pentru că trebuie să-ți respecți angajamentele pe care ți le-ai luat în spatele ușilor închise în perioada electorală. Până nu renunțăm, vom sta în continuare în gropi și vom plânge că nu sunt bani. Sunt, dar se fură”. 

Amendă pentru gropi

Centura Capitalei e plină de gropi. În urmă cu două săptămâni, Compania de drumuri a fost amendată cu 7250 de lei tocmai pentru craterele de pe centura Capitalei, pentru tronsonul cuprins între Cernica și Autostrada Soarelui. 

Tronsonul de 11 km dintre DN2 și A2 este predat unui constructor din Italia care, până în august, trebuie să execute lucrări de modernizare și să realizeze un sens giratoriu suspendat la Cernica. Lucrările, începute din mai 2020, sunt în stadiul de 5%, după cum transmitea RRA în urmă cu două săptămâni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel