Nelu Vlad a ieșit din spital. "Am venit în cărucior și am plecat pe picioare"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Ion Vlad, Facebook
foto: Ion Vlad, Facebook
Nelu Vlad a fost externat în urmă cu două zile.

În urmă cu ceva timp, Nelu Vlad, liderul formației Azur, a acuzat amețeli în timpul unui spectacol la Cluj, a început să vadă dublu și să nu-și mai poată menține echilibrul, drept pentru care a fost dus la spital pentru investigații. Acolo i-a fost descoperit un hematom inoperabil pe creier, însă în momentul de față se află sub tratament și, chiar din spusele artistului, medicația s-a lăsat cu rezultate favorabile.

"Sunt acasă de două zile. Urmez tratament pentru refacere la domiciliu, iar după trei luni merg la Cluj pentru control. Încerc să țin concertul din 12 martie la Sala Palatului. Poate reușesc" a spus Nelu Vlad în exclusivitate pentru DC News.

Artistul a ținut să mulțumească public doctorului care l-a îngrijit timp de aproape o lună, după ce a fost internat de urgență la Spitalul de Neurologie din Cluj și, deopotrivă, personalului medical care l-a ajutat să se recupereze cât mai repede.

"Mulțumesc din suflet domnului conf. dr. Văcăraș Vitalie și întregului colectiv medical pentru profesionalismul impecabil de care a dat dovadă în cele 22 zile de spitalizare în Clinica Neurologie 2 din Cluj. Nu mi-am închipuit că în actualul sistem medical din România poate exista un medic cu atâta pasiune, dăruire, răbdare, grijă și respect pentru un pacient. Am venit în cărucior și am plecat pe picioare. Cred că am avut noroc să pățesc necazul la Cluj și să nimeresc pe mâinile acestui OM care pe deasupra are și credință în Dumnezeu. Mulțumesc, domnule conf. dr. Văcăraș!" a scris Nelu Vlad pe contul personal de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel