NEBUNIE în Timișoara cu coronavirusul! S-a întâmplat în ultimele ore
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Timișoara se confruntă cu o problemă deosebit de gravă în ceea ce privește extinderea COVID-19. Iată ce date au înregistrat autoritățile.

O creştere de cinci ori a numărului celor infectaţi cu SARS-CoV-2 în 24 de ore s-a înregistrat în Timişoara, fiind depistate 46 de cazuri, faţă de nouă raportate în ziua precedentă, potrivit Prefecturii.

'Numărul persoanelor confirmate cu COVID-19, în ultimele 24 de ore, a ajuns la 82, dintre care 46 sunt în Timişoara, câte patru la Lugoj şi Făget, trei la Dudeştii Noi, câte două la Ghiroda, Gătaia şi câte un caz la Remetea Mare, Ciacova, Carani, Jena (Găvojdia), Coşteiu, Hitiaş (Racoviţa), Buziaş, Variaş, Săcălaz, Jamu Mare, Belinţ, Gelu (Variaş), Sînmihaiu German (Sânmihaiu Român), Chişoda, Dumbrăviţa, Cenei, Sânmihaiu Român, Teremia Mare, Becicherecu Mic', a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al prefecturii, Daniela Fetescu.

Marţi dimineaţă, numărul total de persoane internate cu COVID-19 a fost de 178, cu 19 bolnavi pe secţiile ATI. În ultimele 24 de ore au fost confirmate cu SARS-CoV-2 două cadre medicale, în timp ce cinci persoane au decedat. De la începutul pandemiei, în judeţ au fost înregistrate 177 de decese.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Timiş, Cornelia Bubatu, a declarat, marţi, că focarul activ de COVID-19 de la Liceul Teologic Penticostal Logos din Timişoara a fost stins, rămânând active alte şapte, înregistrate săptămâna trecută, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel