Neamț: Amenințați cu arme de vânătoare, la discotecă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
discoteca
discoteca

Au vrut să petreacă o seară dansantă și au avut parte, în schimb, de teroare. Clienții unei discoteci din Făurei, județul Neamț, au fost terorizați de doi tineri cu arme de vânătoare, care i-au amenințat că îi omoară.

Doi tineri au fost eroii negativi ai unui întreg scandal iscat în noaptea de sâmbătă spre duminică la discoteca din comuna Făurei, din judeţul Neamţ.

M. Dumitru, de 32 de ani, din comuna Vatra Moldoviței, județul Suceava și I. Daniel, de 22 de ani, din comuna Bârgăuani, s-au luat la ceartă cu B. Bogdan, din comuna Făurei, după care s-au întors în discotecă înarmați cu arme de vânătoare, amenințându-i pe cei prezenți.

„La un moment dat, M. Dumitru și I. Daniel au ieșit în stradă și din autoturismul cu care se deplasau au scos două arme, una de vânătoare și una de tir, au intrat în incinta discotecii și au adresat amenințări cu moartea persoanelor prezente. Apoi au ieșit în exteriorul discotecii, unde M. Dumitru a tras mai multe focuri de armă în aer", a spus subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, citează Adevărul.

Poliţia, chemată prin numărul de urgenţă 112, a constatat că bărbatul care a tras este deţinător legal de arme letale, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

Ambii tineri care au provocat scandalul au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel