Naţionala României a învins-o pe FCC Baschet Arad, într-un meci de pregătire
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Naţionala feminină de baschet a României a învins formaţia FCC Baschet Arad cu scorul de 70-34, marţi seara, într-un meci de pregătire, disputat la Timişoara, potrivit site-ului clubului de pe Mureş.

Partida a prilejuit debutul antrenorului spaniol Manuel Angel Rodriguez Escudero pe banca echipei arădene. Rodriguez (39 de ani) revine în România după ce în urmă cu două sezoane a pregătit-o pe CSU Alba Iulia, cu care a atins o semifinala în Liga Europei Centrale. El mai are în palmares o finală de cupă şi o semifinală de campionat în Islanda, cu UMF Skallagrimur Borganes. În 2009 a făcut parte din staff-ul tehnic al echipei Perfumerias Salamanca, care a disputat finala Euroligii feminine din acel an.

Meciul de la Timişoara a fost o ultimă repetiţie pentru tricolore înaintea startului campaniei de calificare la Eurobasket 2021. Joi, de la ora 18:00, România va înfrunta Danemarca, în Sala Constantin Jude din Timişoara.

În meciul cu formaţia arădeană, naţionala României a condus cu 8-0, iar la jumătatea meciului diferenţa pe tabelă era de 17 puncte, 37-20, acvilele câştigând cu 70-34.

Pentru echipa României au marcat Ashley Walker 20 de puncte, Elisabeth Pavel 9, Godri-Părău 7, Irimia 7, Orban 7, Stoiedin 6, Kilin 6, Mărginean 6 şi Popescu 2 puncte.

Pentru arădence au înscris Jefimija Karakasevic 15 puncte, Fodor 10, Webb 5 şi Ciotir 4 puncte.
AGERPRES 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel