Nadia Comăneci, atacată dur de Luana Ibacka: Rușine Nadia!
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
ibacka
ibacka

Luana Ibacka, fosta soţie a lui Cabral,  a postat pe blogul său un text dur la adresa marii campioane, Nadia Comăneci, făcând  referire la reclama la margarină în care apare Nadia Comăneci.

"Cu un mare sentiment de dezgust, am raspuns azi unui mail care se semna Fundatia Nadia Comaneci si nu mai stiu ce bla-bla uri…Am raspuns cu intreaga dezamagire a generatiei care a crescut- transmitand si urmatoarei generatii, valorile legate de o adevarata ambasadoare a sportului si sanatatii..

Intrucat fac parte din lumea care lucreaza cu mesajele publicitare si campaniile de imagine, nu comentez prestatia intr-un spot cu margarina a unei campioane mondiale…Fiecare persoana si personalitate are un pret…Dar nu va ganditi ca Nadia Comenci presteaza doar in spot..Ea merge intr-o campanie absolutamente agresiva, prin scoli, si se adreseaza personal copiilor, legandu-se prin toate instrumentele posibile de marketing si PR, de aceasta otrava…Generatia de azi nu a vazut-o pe Nadia fetita, cei mici stiu doar ca e o campioana, o imagine buna a tarii noastre in intreaga lume. Asa ca.. e logic, daca ea recomanda otrava, ei sa creada ca e buna..Plus ca, mama ,tata si bunica, au spus despre Nadia ca e buna..O persoana buna, nu te poate indemna la ceva rau, nu??.. doar toti avem incredere in ea... (citez o junioara)... RUSINE NADIA!, a scris Luana pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel