Mutări în Guvernul României. Trei noi nume, aprobate de premierul Ciucă
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 16 mai 2022, 21:48
WhatsApp
Guvernul României
Guvernul României
Guvernul României a oficializat luni trei noi numiri în funcţie. 

Ion Găman a fost numit în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă.

Marian-Octavian Şerbănescu a fost numit în funcţia de director general al Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci printr-o decizie a premierului Nicolae Ciucă publicată luni în Monitorul Oficial.

Printr-o altă decizie, şeful Executivului a decis eliberarea lui Marian-Cătălin Burcescu din funcţia de director general al Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci. 

Nu în ultimul rând, premierul Nicolae Ciucă a decis acordarea calităţii de consilier onorific al prim-ministrului lui Daniel Anghel.

Toate deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial, scrie Agerpres. 

Premierul a prezidat reuniunea Comitetului de Monitorizare a PNRR

Prin activitatea de până acum, Guvernul a dovedit că și-a îndeplinit obiectivele pentru fiecare etapă a PNRR și o va face în continuare, a subliniat șeful Executivului.

În contextul în care, săptămâna trecută, Comisia Europeană a dat undă verde mai multor măsuri propuse de România pentru implementarea PNRR și a schemelor de ajutor de stat așteptate de IMM-uri, premierul Nicolae-Ionel Ciucă a solicitat instituțiilor care gestionează implementarea PNRR continuarea dialogului cu experții Comisiei Europene astfel încât România să poată accesa resursele puse la dispoziție în cadrul acestui Plan.

”Vrem să ne asigurăm că pașii pe care îi parcurgem sunt optimi pentru atingerea țintelor și jaloanelor asumate de România. Continuarea dialogului cu Comisia Europeană ne dă posibilitatea să clarificăm din timp toate acele elemente luate în considerare de experți la evaluarea apelurilor de proiecte finanțate prin PNRR. Timpul și ritmul în care acționăm acum sunt decisive pentru ca reformele și investițiile pe care România și le-a propus să se concretizeze cât mai repede în beneficiul românilor și economiei naționale”, a subliniat prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă, conform Biroului de Presă al Guvernului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?