MRU, sabotat din Forța Civică. Sute de membri acuză topirea în PDL
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Mihai Răzvan Ungureanu, liderul Partidului Forța Civică, a bătut palma cu PDL pentru fuziunea prin absorție. Sute de membri ai FC sunt, însă, nemulțumiți. 

Organizaţii ale Forței Civice din Ialomiţa, Prahova, Suceava şi Mureş trec la PMP, potrivit România TV.

"Cei care au crezut în Forţa Civică, proiectul politic al lui Mihai Răzvan Ungureanu, sunt dezamăgiţi de leadershipul slab care a dus la rezultatul de 2% din alegerile europarlamentare şi care, din neputinţa de a creşte acest proiect, a decis să-i pună cruce", se arată într-un comunicat al PMP. 

Partidul Mișcarea Populară adaugă că "prin fiecare acțiune a sa, Mihai Răzvan Ungureanu dovedește că urmărește un interes strict personal, acela de a fi nominalizat de un partid drept candidat pentru alegerile prezidențiale". 

Diana Pavelescu, liderul organizației județene Sibiu, a declarat: "Unii nu sunt de acord. Unii nu au fost de acord cu fuziunea şi ca atare au şi plecat. Din aceşti 700 de membri pe care îi avem acum, nu ştiu câţi vor veni să semneze adeziunea pentru PDL. (...) Eu estimez în jur de 300-400 că vor veni. Ne-am mărit rândurile foarte mult, odată cu alegerile europarlamentare. Au venit foarte mulţi oameni către noi atunci şi eu cred că ar fi păcat să îi pierdem". 

Diana Pavelescu va prelua funcţia de prim-vicepreşedinte al Organizaţiei judeţene a PDL, în urma fuziunii, potrivit propriilor spuse. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel