Data actualizării:
Data publicării:

Motivul pentru care un mire și o mireasă și-au dat foc în timpul nunții

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Pexels.com
Sursă foto: Pexels.com
De ani de zile, oamenii încearcă să găsească metode de a face din nunta lor un moment emblematic.

Fie că renunți la dansul tradițional pentru o combinație de melodii preferate, sau înlocuiești purtătorii de inele cu lamele, există multe modalități de a anima ziua specială a nunții și de a o transforma în ceva de vis.

Un cuplu a decis să meargă mai departe și să facă din nunta lor un moment pe care invitații acestora nu-l vor uita niciodată, dând foc rochiei miresei și costumului mirelui în momentul ieșirii de la ceremonie.

Cei doi, care s-au întâlnit în timp ce lucrau ca figuranți în industria filmului și au jucat în producții precum Yellowstone și Hereditary, știau că ceva exploziv va avea loc atunci când își vor lega în cele din urmă destinele.

Acest lucru i-a determinat să aducă un omagiu carierelor lor comune în ziua specială.

Evident, nu trebuie să precizăm, dar vă rugăm să nu încercați așa ceva acasă.

Youtube video image

Imaginile cu acest moment spectaculos au circulat ulterior pe rețelele de socializare. Focul a pornit de la un buchet în flăcări, care s-a extins apoi pe spatele miresei și al mirelui, aceștia plimbându-se de mână. Oaspeții îi pot auzi aclamându-i de pe margine.

Un cont de Twitter a distribuit ulterior imagini ale acestei acțiuni iar internauții sunt de-a dreptul uimiți de „prestația” celor doi cascadori.

"Nu-mi vine să cred, cum de le-a supraviețui părul?" s-a întrebat unul, în timp ce altul a adăugat: "Oh, nunțile pentru cascadorii care interpretează roluri periculoase sunt diferite. Vă doresc amândurora sute de ani de fericire."

Un al treilea a scris: "Groaznic să vezi că acești doi cascadori își încep următorul capitol al vieții într-un mod foarte interesant. Mă întreb cum le-ar explica copiilor, dacă decid să aibă, cum a fost nunta lor.", notează Unilad.

Nu este pentru prima dată când cuplurile depun eforturi suplimentare pentru a face ca nunta lor să fie incitantă. De fapt, în emisiunea de la televiziunea britanică din anii 2000, "Don't Tell The Bride", au fost prezentate multe nunți sălbatice și minunate, inclusiv un episod în care o mireasă a fost făcută să sară cu parașuta în ziua nunții, fiind ajutată de partenerului ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel