Motiv HALUCINANT de a AMENDA lumea în starea de urgență. Rafila: NU pune în pericol pe NIMENI!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Profesorul Alexandru Rafila a vorbit despre un motiv halucinant de a opri lumea pe stradă în starea de urgență.

Profesorul Alexandru Rafila a vorbit despre importanţa mişcării, a activităţii fizice în această perioadă, aducând în discuţie şi mersul cu bicicleta.

Într-un interviu acordat DC News, profesorul Alexandru Rafila a subliniat importanţa activităţii fizice în această perioadă de restricţii, vorbind şi despre cei care aleg să meargă cu bicicleta. Profesorul Rafila punctează că mersul cu bicicleta nu prezintă niciun risc de contaminare cu Covid-19, fiind vorba despre o activitate individuală. 

"Încurajez activitatea fizică. Cred că nu e încurajată deloc activitatea fizică individuală. Eu nu cred că un vârstnic care se plimbă pe stradă, ca să ia aer, la zece seara, reprezintă un risc. Chiar am observat că cei care merg cu bicicleta sunt destul de frecvent opriţi de către agenţii de poliţie ca să li se ceară declaraţia pe propria răspundere, când este evident că merg cu bicicleta... e o activitate care clar nu pune în pericol pe nimeni, nici persoana care merge cu bicicleta nu este ameninţată şi cu atât mai puţin alte persoane fiind, evident, vorba despre o activitate individuală. Activitatea fizică trebuie încurajată în această perioadă, oamenii nu trebuie să stea închişi în casă 24 din 24", a declarat Alexandru Rafila.

Video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel