Monica Tatoiu, sfat pentru cei care vor să se căsătorească: "Nu cumperi de pe raft fără să studiezi eticheta și termenul de garanție"
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Monica Tatoiu
Sursa foto: Facebook Monica Tatoiu
După 37 de ani de căsnicie, Monica Tatoiu vine cun un sfat pentru cei care își doresc să se căsătorească la un moment dat.

"Avem 37 de ani de căsnicie și 41 împreună. Cred în căsătorie ca fiind un vaccin de viață echilibrată. Nu e bine ca omul să fie singur pe pământ. Doi genunchi sunt mai buni să poarte corpul decât unul singur. Doi într-o barcă asigură schimbul de efort când partenerul obosește. Căsătoria este un dar de la Dumnezeu dat celor care înțeleg care sunt lucrurile importante în viață. Nu este ușor să trăiești în parteneriat. Fiecare om este unic în felul lui. Trebuie să știi când faci compromisuri și când să impui linia roșie. Greu dar profitabil", a spus Monica Tatoiu pentru ciao.ro.

"În cazul în care cumperi iresponsabil, daunele sunt mari"

"Când te căsătorești trebuie să îți cunoști partenerul, cu bune și imperfecțiuni. Nu cumperi de pe raft fără să studiezi eticheta și termenul de garanție. În cazul în care cumperi iresponsabil, daunele sunt mari și suportate de tine", a mai spus femeia de afaceri.

"Căsătorește-te cu un prieten pe care îl iubești, îl respecți cu care comunici ușor și care măcar îți stârnește fluturii din stomac. Restul este muncă și reziliență", a concluzionat Monica Tatoiu.

"Eu sunt proprietatea lui domnul Tatoiu"

"Iubirea înseamnă posesie. Adică eu sunt proprietatea lui domnul Tatoiu, mama a fost proprietatea lui tata, dar nu în sensul rău. Are grijă de mine, vezi pe unde calci... Suntem de 40 de ani împreună. Şi e gelos pe televiziune acum: "Unde te duci la televiziune? De ce te-ai machiat? Ce, mai ai 20 de ani?". Este groaznic de gelos şi îi este frică să nu spun prostii, că m-a scos din două procese", spunea Monica Tatoiu, la sfârșitul anului trecut, la Antena 3.

Vezi și: "Ești o proastă!" Asta aud de 40 de ani". Monica Tatoiu, mărturisiri din căsnicia cu soțul ei: "Am înțeles că altceva mai bun nu o să găsesc" 

 "I-am interzis să se culce cu două în acelaşi timp". Monica Tatoiu și-a avertizat fiul: "Femeile sunt parșive. Am jucat bărbați la viața mea.." 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel