Monica Pop, victima șarlatanilor. Atenție la apelurile primite!
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Prof dr Monica Pop. Foto: DC News
Prof dr Monica Pop. Foto: DC News
Medicul Monica Pop a fost victima șarlatanilor, după ce mai mulți pacienți au fost sunați în numele ei.

Medicul a aflat că mai mulți indivizi îi sunau pe pacienții ei și îi spuneau că au programări contra cost. Oamenii veneau la cabinet, deși nu erau chemați în mod normal de nimeni.

În plus, o firmă care produce pastile de slăbit s-a folosit de imaginea și de numele ei, pentru a-și crește vânzările.

Ce spune Monica Pop. A vorbit cu unul dintre infractori

"Probabil și-au făcut un obicei din a câștiga bani așa. Sunt niște oameni care spun unor pacienți că au vorbit cu mine și că sunt programați, bineînțeles contra cost, deci le pretind bani și produse și vin săracii pacienți. Și a mai apărut a doua incorectitudine ca să nu spun altfel, chiar de vreo două zile, o firmă scrie pe Facebook că există niște pastile de slăbit pe care le-am luat eu. Eu care nu am luat niciodată în viața mea așa ceva și au făcut chiar e denumire personalizată care se termină cu Pop, dacă puteți crede așa ceva", a declarat Monica Pop, pentru România TV.

"Deja e țara tuturor posibilităților, oamenii ăștia trebuie să plătească, nu se poate altfel. Ei vorbeau direct cu pacienții, unul dintre ei spunea că este tatăl meu. Pe mine mă cheamă Pop după soț, nu are nicio legătură și am și vorbit cu el la telefon. Deci unul dintre ei este identificat și am vorbit cu el și am făcut și plângere și mi-a spus că ce m-am supărat așa de tare, ce mare lucru?", a mai adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel