Monica Pop, acuzații acide: Când au nevoie de medici, politicienii fac trafic de influență, se știe
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Monica Pop
Sursă foto: Facebook Monica Pop
Monica Pop a avut o reacție solidă după ceea ce a scos la iveală acțiunea președintelui Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, care a mers ca pacient sub acoperire la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Hunedoara, în urma unei sesizări potrivit căreia un bătrân a fost lăsat să aștepte mai mult de o oră la Urgențe.  

Monica Pop îi acuză pe politicieni că fac trafic de influență atunci când au nevoie de medici, însă nu fac nimic pentru ca spitalele să aibă suficient personal și pacienții să nu trebuiască să aștepte pe holuri ore în șir.

"Vrem să știm dacă politicianul care s-a dat drept pacient și a așteptat 45 de minute (nu la noi, ci în alt oraș) și a chemat televiziunea a facut vreo initiativă legislativă pentru mărirea normativului de personal din spitale și policlinici, înainte de a face acest gest sau l-a facut doar electoral. Să ne arate. Și dacă a facut înainte, cer scuze. După? Era important! Politicienii, când au nevoie, fac trafic de influență, se știe, dau telefoane pentru ei sau pentru oamenii din circumscripție! Tot in scop electoral, nu?

Știe orice român cât de puțin personal e în spitale. Sunt perfect de acord că este greu, dar e greu și pentru pacienți și pentru medici și asistente, când este câte un medic și o asistentă pe tură și zeci de pacienti afară. Mulți neprogramati, cu afecțiuni care nu impun nicio urgență, dar foarte revendicativi! Desigur, urgențele trebuie luate imediat. Dar, ce te faci când vin la camera de gardă mulți adulți (unii fără urgente, dar foaete revendicativi și copii (4-5), care au prioritate, concomitent, unii cu urgențe? Se întâmplă des!

Puteți crede că adulții, mulți fără urgențe, fac scandal? Cât de mult jignesc unii personalul, știți? Că se face mare abuz la camerele de gardă, știți?", a scris Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel