Mona Lisa, secrete ascunse care fascinează
Autor: Cristian Andrei | Publicat pe: 08 feb 2018, 14:24
WhatsApp
Mona Lisa dezvăluie noi mistere care   provoacă valuri de uimire. Tabloul fascinează cu  lucruri  pe care Leonardo Da Vinci le-a ascuns cu măiestrie. 

Ron Piccirillo, un pictor, în vârstă de 37 de ani, susţine că a făcut o descoperire importantă cu privire la tabloul pictat de Da Vinci,potrivit efemeride.ro.

Pictorul  a observat, în momentul în care tabloul a fost întors, mai multe picturi mai mici care înfăţişează diverse animale sălbatice. Artistul susţine că început să caute secretele tabloului în clipa în care a citit prin jurnalele semnate de celebrul artist că Mona Lisa este întruchiparea celor şapte păcate.

În spatele Mona Lisei se află mai multe animale sălbatice: un leu, un bivol, un crocodil şi o maimuţă. De asemenea, pictorul Ron Piccirillo susţine că a mai descoperit şi alte secrete ascunse în celebra operă de artă pe care nu dorește să le facă publice pentru moment.

Artistul a dorit să transmită un mesaj secret urmașilor săi, fapt pentru care a încorporat mai multe litere și cifre pe chipul Mona Lisei. Aceste litere și cifre nu sunt vizibile cu ochiul liber, ci doar la microscop. De exemplu, în ochiul stâng al picturii se regăsesc literele LV, iar în cel drept literele CE. De asemenea, pe fruntea misterioasei doamne, specialiștii au descoperit numeroase alte litere însoțite de cifre.

[citeste si]

Istoricii cred că ar putea fi vorba de literele C şi E, însă ar putea fi şi litera B. În arcada se poate vedea numărul 72, însă la fel de bine poate fi forma literei L, urmată de cifră 2.

Ron Piccirillo spune că întors pe o parte, tabloul ilustrează, alături de chipul femeii cu zâmbetul misterios capetele unui cimpanzeu, unui leu şi cel al unui taur. De asemenea, artistul care la rândul său pictează şi este de profesie grafician, afirmă că în mâna stângă a Mona Lisei se poate vedea ceea ce pare a fi un şarpe sau un crocodil.

Aceasta pictură este considerată de o valoare inestimabilă şi nu poate fi asigurată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?