Moldoveanul Dan Bălan, de la O-Zone: Românii sunt cei mai răi oameni din lume!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dan Bălan
Dan Bălan

Fostul membru al trupei O-Zone, Dan Bălan, a spus într-un interviu acordat unei publicații din Rusia că românii sunt cei mai răi oameni din lume. Mai mult, artistul a declarat că românii sunt total neprofesioniști în domeniul în care el activează.

Dan Bălan se plânge peste hotare că în România presa inventează povești de dragul audiențelor. Solistul aruncă cuvinte grele la adresa României, tara unde a cunoscut pentru prima dată succesul alături de trupa O-Zone, conform Realitatea.net.

Bălan, care locuiește de mulți ani în SUA, a oferit un interviu unei publicații din Rusia în care i-a catalogat pe români drept „cei mai răi oameni din lume”.

"Voi, rușii, nu înțelegeți limba română. Presa din România a scris mult despre mine și m-au implicat în foarte multe scandaluri. Toate sunt inventate! Românii sunt foarte duri, foarte serveri, sunt cei mai răi oameni din lume. Și cei mai lipsiți de profesionalism. De dragul ratingului, inventează povești din nimic, doar pentru a le vinde", a declarat Dan Balan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel