Modificări RoVaccinare. Baciu: Aplicația vă permite să programați până la 1.000 de persoane
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Andrei Baciu / Foto gov.ro
Andrei Baciu / Foto gov.ro
Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a anunțat vineri că s-au făcut modificările solicitate în platforma RoVaccinare, iar aplicația permite acum programarea, de pe contul unei persoane, a altor 1.000.

Printr-o postare pe Facebook, secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a transmis că „ne respectăm promisiunile! În doar câteva zile, după discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții organizațiilor neguvernamentale și asociațiilor de pacienți, am făcut modificările solicitate în platforma #RoVaccinare.”

Baciu a explicat că persoanele care și-au creat conturi pentru vaccinare, „acum le pot folosi ca să-i ajute și pe alții.”

Aplicația vă permite să programați până la 1.000 de persoane! Până acum, numărul de beneficiari care puteau fi adăugați era limitat la 9 persoane.”, a precizat el.

În încheiere, Andrei Baciu a scris că „vă mulțumesc vouă, celor care sunteți alături de noi, și care vă doriți să ne întoarcem la viața de altădată. Fiecare mână de ajutor ne duce mai aproape de sfârșitul pandemiei, iar solidaritatea este cea mai importantă!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel