Modificare Coduri penale. Tudorel Toader, mișcare
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
tudorel toader
tudorel toader
Ministerul Justiţiei ar putea transmite miercuri Comisiei parlamentare privind Legile Justiţiei punctul de vedere asupra proiectului de modificare a Codurilor penale. 

Ministrul Tudorel Toader a precizat, pentru Agerpres, că punctul de vedere este deja redactat şi, cel mai probabil, miercuri va fi transmis.

El anunţa vinerea trecută că până miercuri va transmite punctul de vedere al Ministerului Justiţiei asupra proiectului de modificare a Codurilor penale. 

"De la Ministerul Justiţiei au plecat proiectele de lege pentru punerea de acord cu deciziile CCR, cu Directivele europene. Comisia specială le-a integrat - am înţeles - unui proiect mai mare. L-am primit astăzi, l-am trimis la Direcţia de avizări, până marţi, până miercurea viitoare, ne vom consulta, vom exprima punctul de vedere al ministerului. Deci, marţi, cel târziu miercuri dimineaţă, avem un punct de vedere pe care îl transmitem la comisie. (...) Eu, personal, nu le-am citit, colegii mei au început să le citească, de la direcţie, le vom discuta, vom exprima un punct de vedere", preciza Toader. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel