Odată adusă matricea, Andreea s-a apucat să facă pantofi. Din ciocolată albă, neagră sau cu lapte, de orice culoare, orice doamnă sau domnişoară poate avea o pereche de pantofi accesorizaţi, umpluţi cu bomboane, trufe sau praline de ciocolată, ambalaţi în cutie. Sibienii preferă în special pantofii albi din ciocolată, care nu se încalţă, ci se mănâncă.
Un pantof mărirea 33-34 costă 50 de lei
Un asemenea pantof de ciocolată, 'mărimea 33-34', potrivit unui pantofar priceput, umplut cu praline de ciocolată, costă 50 de lei. 'Albul merge foarte bine mai ales pentru comenzi. Cine comandă face cadou pentru o domnişoară sau o doamnă. Un pantof cântăreşte 120 de grame şi are tot felul de accesorii, spre exemplu un fluturaş, nasturi, etc. Pantoful îl umplem întotdeauna cu praline, cu bomboane, trufe de ciocolată, în ideea că nu te apuci să muşti imediat din el. Toată lumea vrea să îl vadă acolo mai mult timp', a declarat, pentru Agerpres, Andreea Budulan.
Creatoarea pantofilor inediţi şi-a propus să extindă gama şi să facă şi pantofi bărbăteşti, tenişi, ghete de fotbal şi botoşei pentru bebeluşi. Desigur, tot din ciocolată. Până va reuşi să-şi 'încalţe' toţi clienţii în creaţii de ciocolată, Andreea Budulan este solicitată la nunţi, botezuri, evenimente, unde încearcă să impresioneze.
Ideea de succes i-a venit la nuntă
Afacerea ei a început cu o idee în timpul nunţii. Practic, în urmă cu opt ani de zile, Andreea nu a fost mulţumită de bufetul de fructe şi ciocolată de la propria nuntă şi s-a gândit pe urmă, timp doi ani, cum ar putea să îmbunătăţească această idee. 'Noi ne-am căsătorit acum opt ani şi atunci a apărut fântâna de ciocolată în Sibiu. Şi am spus că e ceva deosebit. Am avut foarte mulţi copii la nuntă. Am fost dezamăgită să văd bufetul de ciocolată, pentru că a fost mic, s-a terminat ciocolata, s-au terminat fructele. De la nunta mea a pornit ideea. Ideea mi s-a părut genială şi doi ani m-am gândit cum să arate mai bine, mai apetisant acest bufet. Am încercat ca bufetul de nuntă să arate mai bine. Din vara lui 2011 am cumpărat fântâna de ciocolată. Din 2012 am fost invitaţi la un târg de nunţi, acolo am pregătit un bufet super frumos şi aşa au început nunţile', povesteşte Andreea.
Andreea a absolvit Liceul de industrie alimentară din Sibiu, dar recunoaşte că nu i-a plăcut meseria de tehnician în industria alimentară. Aşa că s-a apucat de Facultatea de contabilitate, însă nici contabilă nu e, ci după nuntă s-a reorientat profesional, învăţând să sculpteze în fructe şi legume, iar apoi a făcut un curs de ciocolatier şi astfel a reuşit să pună pe picioare o afacere proprie.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui
- Miracolul Luminii Sfinte? Ce știm despre aprinderea ei: Un arab și un turc verifică înainte Sfântul Mormânt
- Preotul Paul Iulius Negoiță, despre cea mai importantă tradiție de Înviere. Puțini mai respectă de Paște această regulă foarte veche, dar extrem de valoroasă
- Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț / Update: Există riscul ca focul să se extindă / foto în articol
- Mioara Roman îi trimite semne Oanei Roman, din lumea de dincolo, chiar în Săptămâna Mare / foto în articol