Moș Crăciun și-a reînnoit licența de pilot. Sfaturile ministrului Marc Garneau
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Moș Crăciun va pleca în scurt timp de la casa lui de la Polul Nord pentru a duce daruri copiilor din lumea întreagă. Și pentru a traversa lumea cu acte în regulă, ministrul canadian al Transporturilor, Marc Garneau, fost astronaut, a aprobat reînnoirea licenței de pilot a lui Moș Crăciun.

Potrivit anunțului de joi al Departamentuluide Transport din Canada, Moș Crăciun și-a reînnoit licența de pilot comercial trecând cu bine atât testul scris cât și pe cel medical - în ciuda nivelului puțin cam ridicat de glicemie - și este apt să zboare de Crăciun, informează Reuters, conform Agerpres.

Moș Crăciun, am vești bune pentru tine, încă o dată ai performat la testul pentru licența de pilot, așa că iată certificatul, spune Garneau, într-un mesaj video transmis pe Twitter de Transport Canada, către bărbatul cu barbă albă, îmbrăcat în costum roșu cu blăniță și cu mănuși negre.

Clipul video îl prezintă pe bărbatul în vârstă care parcurge testul de măsurare a acuității vizuale la care trebuie să citească literele H și O. În plus, acesta trebuie să predea și o probă de urină pentru analize.

Sănătatea ta este bună. Nivelul glicemiei este puțin crescut, dar ești apt de drum, așa că veștile sunt bune, îi mai spune Garneau lui Moș Crăciun care răspunde cu râsul său caracteristic.

Garneau profită de ocazie să îi reamintească Moșului să conducă în siguranță: Nu folosi telefonul mobil și nu scrie mesaje în timp ce conduci sania prin văzduh.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel