Mitinguri PSD, PNL, USR în Bucureşti. Firea se teme de lupte de stradă
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 14 mai 2019, 20:15
WhatsApp
Miting
Miting
Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a enumerat care sunt următoarele mitinguri electorale care vor avea loc în Bucureşti şi pe care administraţia le-a aprobat.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a spus, în direct la România TV, că în zilele următoare vor avea loc mai multe mitinguri electorale în Bucureşti.

"Mi-aş dori ca mitingurile care se vor organiza în Bucureşti în zilele următoare să fie toate evenimente paşnice, aşa cum au fost asumate de către organizatori. Vom avea pe 18 mai - s-a aprobat în comisia de la Primăria Capitalei şi am semnat şi eu protocolul - un miting al PNL în Piaţa Victoriei; pe 24 mai vom avea o manifestare organizată de USR în Parcul Izvor; săptămâna viitoare va fi organizat un eveniment şi de către PSD

Ca primar general am aprobat toate aceste evenimente publice, conform Legii 50. Mi-aş dori - şi fac apel la toţi participanţii - să dea dovadă de respect faţă de cetăţenii din Bucureşti, să nu creeze conflicte, lupte şi mişcări de stadă şi să facă ceea ce şi-au asumat prin protocoalele semnate: evenimente la care să-şi prezinte ideile europene şi candidaţii lor", a declarat Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?