MITING PSD. Pleșoianu: S-a RATAT șansa!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liviu Pleșoianu, deputat PSD, a vorbit despre mitingul pe care partidul dorește să-l organizeze.

"De mai mult de un an insist în partid și public referitor la necesitatea unui miting mare, un miting care să le dea ocazia să se exprime și românilor majoritari - românilor care s-au săturat să trăiască într-o țară controlată din sufrageriile nelegitime ale unora. De două ori se ajunsese chiar la decizia oficială de a organiza un astfel de miting. Însă tot de două ori au intervenit tot atâtea răzgândiri.

[citeste si]

Văzând care este situația, mi-am asumat pe cont propriu protestul de la DNA din vara trecută (protest care a determinat-o pe distinsa #SUFRAGERISTĂ să ocolească intrarea principală și să intre pe ușa din dos). Mi-am asumat de curând și protestul cu portocale de la Cotroceni, alături de câțiva oameni inimoși. Tocmai de aceea, deși mă bucură recenta decizie a PSD de a organiza până la urmă un miting mare (pe o altă temă), trebuie să spun că s-a ratat în câteva momente cruciale șansa unei manifestații care ar fi schimbat total lucrurile pe aici. Dacă s-ar fi organizat un miting mare chiar pe dealul de unde pleacă inuman de des în vacanțe Insul din Deal, vă garantez că rânjetul acela de preș al Noii Securități s-ar fi retras subit, iar de la DNA o cucuvea rapid zbura...", a spus Liviu Pleșoianu.

Sprijinirea familiei tradiționale

Social-democrații reuniți în ședința Comitetului Executiv au decis organizarea unui miting de amploare în cursul lunii mai. Tema a fost anunțată după terminarea reuniunii de președintele social-democrat: sprijinirea familiei tradiționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel