Data actualizării:
Data publicării:

Misterul legat de următoarea vizită a Prințului Harry în Marea Britanie. Meghan Markle are o "condiție majoră" pentru a se întoarce

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Prințul Harry va merge în Marea Britanie.

Luna aceasta Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie. Totuși, dacă va face această călătorie de unul singur sau nu, rămâne un mister, scrie Mirror.

Ducele de Sussex, care și-a făcut o nouă viață în orașul de coastă din California, Montecito, se pregătește să participe la premiile WellChild 2024 la Londra, pe 30 septembrie. Săptămâna trecută, Harry, care este patronul WellChild, a confirmat că va să fie prezent la ceremonia anuală de decernare a premiilor, unde va ține un discurs. Într-o declarație, Prințul Harry, care va oferi și un premiu la ceremonie, a spus: „Sunt din nou onorat să particip la Premiile WellChild de anul acesta, care sărbătoresc curajul și realizările remarcabile ale copiilor care trăiesc cu nevoi medicale complexe. Acești tineri incredibili, împreună cu îngrijitorii dedicați, asistentele și profesioniștii care îi susțin neobosit, ne inspiră pe toți. Este un adevărat privilegiu să recunoaștem astfel de persoane extraordinare”.

WellChild, care sprijină copiii grav bolnavi, a lansat, de asemenea, o declarație prin care confirmă prezența lui Harry, dar nu s-a menționat nimic despre Meghan...

„Suntem încântați să anunțăm că Prințul Harry, patronul WellChild, Ducele de Sussex, va participa la Premiile WellChild 2024, în asociere cu GSK, pe 30 septembrie. Ducele se va întâlni cu câștigătorii noștri la o recepție, înainte de a li se alătura la evenimentul principal”, se arată în mesajul postat pe pagina de X a WellChild.

Meghan nu a mai fost în Marea Britanie de la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a



În tot acest timp, se știe că Ducesa de Sussex nu s-a întors în Marea Britanie de la înmormântarea regretatei Regine Elisabeta din septembrie 2022, deși Harry a efectuat de atunci o serie de vizite. Cel mai recent, el a participat la înmormântarea unchiului său - Lord Robert Fellowes, unde nu ar fi vorbit cu fratele său mai mare, Prințul William.

În august, autorul și expertul Royal Tom Quinn a declarat pentru The Mirror că Meghan, în vârstă de 43 de ani, se va întoarce în Marea Britanie doar cu o „condiție majoră”. 

„Meghan a spus că este pregătită să se întoarcă în Anglia doar dacă ea și Harry au un loc al lor și siguranța pe care o simt amândoi este esențială. Meghan nu se va întoarce niciodată în Regatul Unit și nu se va întoarce la rudele soțului ei. Dacă cuplul reușește să găsească o casă permanentă și să rezolve problema de securitate, cu siguranță vor dori să-și aducă copiii în Marea Britanie, dar va fi nevoie de multă diplomație pentru a ajunge la punctul în care Archie și Lili vor fi capabili să dezvolte o relație autentică și caldă cu verii lor George, Charlotte și Louis”, a spus Quinn.

Harry, în vârstă de 40 de ani, și-a exprimat anterior îngrijorarea cu privire la securitate atunci când vine vorba de tânăra sa familie. Într-un interviu acordat ITV, el a declarat că nu și-a putut „aduce soția înapoi în această țară” din cauza temerilor legate de siguranță.

S-a speculat că Harry și Meghan ar putea vizita Marea Britanie împreună de Crăciun, împreună cu copiii lor. Cu toate acestea, acest lucru s-ar întâmpla cu partea de familie a regretatei Prințese Diana, nu cu familia Windsor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel