Data actualizării:
Data publicării:

Miruna Pascu ar fi protejată după gratii. Mama șoferului drogat stă cu două hoațe „cuminți”

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Miruna Pascu ar fi fost închisă într-o celulă preferențială.

Mama lui Vlad Pascu a fost închisă într-o celulă în care se află două femei arestate pentru furt, nu alături de deținute care au comis fapte cu violență, scrie Realitatea Plus.

Totodată, se pare că ar fi avut loc și o schimbare bruscă de comportament în cazul acesteia, potrivit sursei citate.

Miruna Pascu ar avea o atitudine prietenoasă și ar respecta toate regulile regimului de detenție, deși la început era agresivă cu oamenii legii.

Totodată, Mihai Pascu, tatăl tânărului aflat după gratii, vrea să scape de controlul judiciar. Bărbatul a depus plângere la măsura de control judiciar.

Mihai Pascu este cercetat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

De asemenea, Mihai Pascu este cercetat de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă, după ce acesta a intrat, joi, cu un scuter, în jurnaliştii prezenţi la DIICOT, unde bărbatul a fost audiat.

"Îmi pare rău pentru tot. Nu pot să dau timpul înapoi", a spus Pascu, în timp ce intra în sediul DIICOT, flancat de poliţiştii care l-au adus de la Constanţa.

Stenograme care demonstrează că Miruna Pascu a încercat să mușamalizeze cazul fiului său, Vlad Pascu, au fost făcute publice zilele trecute.

Pascu Miruna: Dacă nu te dă pe domiciliu, nu știu ce să spun. E interesul să ieși din gaura aia de acolo. Măcar... Apropo de penitenciar, am vorbit cu mai multe persoane săptămâna asta. Sigur, sigur te mută din penitenciar lângă București. Nu te duci. Adică, decât poate pe preventive dacă e să te țină, să te ducă la Poarta Albă. Preventivul pe Poarta Albă e total diferit de încarcerare. Adică, sunt... Nu e același loc cu ăla de 18, 21. 

Vlad: Deci nu mă bagă la bididii la ăștia, dacă să-i mute pe Poartă. 

Pascu Miruna: Nu. Nu. Nu. Va dura procesul, indiferent că te dă sau nu te dă acasă, asta îți spun clar, eu voi face să dureze procesul ăsta, este "must" pentru mine să faci 21 de ani și o zi până la sentința definitivă și chestia asta se poate fără probleme. M-ai înțeles? Fără probleme. Deci nu te duci pe nu știu ce... la 18-21 mi s-a spus de la început de vecini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel