Mirela Vaida, adevăr nespus: Este frustrant să ştii că nu ai din ce să trăieşti
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Mirela Vaida a vorbit cu sinceritate, în fața tuturor fanilor săi. Vedeta și-a deschis sufletul și a spus lucrurilor pe nume.

Mirela Vaida a vorbit despre situația artiștilor din România, în această perioadă de criză provocată de pandemia de coronavirus. Prezentatoarea tv a tras un semnal de alarmă.

"Foarte mulţi artişti, cântăreţi, stau şi aşteaptă. Mi se pare că este foarte frustrant. Nu a anticipat nimeni asta. Artiştii, în general, nu au rezerve. Vorbim de artiştii normali, actori plătiţi cu salariul mediu, dacă ar fi să luăm salariile din România. Este frustrant când ai copii acasă, ai rate la apartament, credite ipotecare, când ai de cumpărat o grămadă de lucruri pe care le consumi repede, mâncare.

Este frustrant să ştii că nu ai din ce să trăieşti. Noi suntem un popor care trăieşte de pe o lună pe alta. Colegii mei şi mulţi alţi actori liberi profesionişti numără zilele şi văd că altor sectoare li se dă drumul la activitate şi lor nu. Şi atunci apare o frustrare generală şi te întrebi "de ce?", "cu ce am greşit eu că am vrut să mă fac actor sau cântăreţ?". Este o provocare pentru toţi. Probabil că lucrurile se vor reaşeza", a spus Mirela Vaida într-un interviu pentru DCNews.

Vezi și: Mirela Vaida, mesaj plin de revoltă către politicieni: Asta este realitatea! Vorbim despre nişte aberaţii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel