Mirel Rădoi, supărat foc înainte de România - Armenia: Vreți circ? Facem circ! Îi dăm în cap? / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Vreți circ? Facem circ! Îi dăm în cap? / Captură VIDEO: Echipa națională de fotbal a României Facebook
Vreți circ? Facem circ! Îi dăm în cap? / Captură VIDEO: Echipa națională de fotbal a României Facebook
Mirel Rădoi a răbufnit la conferința de presă susținută înainte de partida României cu Armenia, programată luni seară, la București.

Întrebat de jurnaliști dacă Andrei Ivan știa pe cine să marcheze la golul decisiv marcat de Germania, în înfrângerea 1-2, Mirel Rădoi s-a arătat foarte iritat și l-a chemat pe atacant la conferința de presă.

Mirel Rădoi, iritat foc

'Facem circ, dacă circ vreți.... Facem circ. Am răspuns imediat după meci că Ivan știe ce număr are de marcat! Chemați-l pe Ivan acum și întrebați-l pe el. Ați făcut un caz și cu Markovic, probabil veți continua și cu Pușcaș, apoi cu Keșeru. Indiferent cine e în fața voastră, voi vreți să îi distrugeți. Nimeni nu va fi îndeajuns de bun pentru voi! Noi nu vorbim doar de rezultate, ci de o mentalitate', a exclamat Mirel Rădoi, într-o conferință de presă organizată la stadionul Steaua, locul unde se va desfășura România - Armenia.

Andrei Ivan a ajuns la conferință

Andrei Ivan a ajuns la conferință, după doar 1 minut, și a recunoscut că el ar fi trebuit să îl marcheze pe Muller, autorul golului decisiv în victoria Germaniei în fața României: 'Da, am înțeles că a fost vina mea. Eu trebuia să stau cu Muller. Mi s-a transmis de pe bancă că eu trebuie să îl marchez. Nemții au venit cu 7 jucători în careu și a rămas unul liber'.

'A fost un duel pe care Andrei l-a pierdut! Ce facem acum, îi dăm în cap? Facem scandal pentru fiecare greșeală? Nu știu cât de responsabil poate fi el, chiar și la vârsta de 24 de ani'., a adăugat Mirel Rădoi.

VIDEO:

România, învinsă cu greu de Germania

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă greu de reprezentativa Germaniei, cu scorul de 2-1 (0-1), vineri seara, pe Volksparkstadion din Hamburg, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

Tricolorii au deschis scorul prin Ianis Hagi (9), dar au primit două goluri după pauză, reuşite de Serge Gnabry (52) şi Thomas Muller (81). Echipa antrenată de Mirel Rădoi a început cu un presing avansat şi a avut un prim sfert de oră foarte bun.

Toşca a tras imprecis de la 20 de metri (3), iar după ce Germania a primit un penalty (anulat de VAR), tricolorii au reuşit să deschidă scorul: Hagi a fost lansat de Stanciu, a pătruns pe partea dreapta, a trecut de Ruediger şi şutează la colţul lung (9).

Gol de senzație al lui Ianis Hagi. VIDEO



Puşcaş a avut şi el o oportunitate bună (10), dar şutul său de la circa 20 de metri a fost blocat de Ruediger. Germania a preluat controlul jocului şi a supus apărarea echipei României la o presiune fantastică, uneori toţi jucătorii români fiind masaţi în ultimii 20-25 de metri.

Gnabry (17) putea egala, dar a trimis pe lângă poartă, după ce l-a faultat în atac la portarul Niţă în prealabil, fără ca arbitrul să dicteze ceva.

Acelaşi Gnabry (24), autorul golului prin care Germania s-a impus la Bucureşti (1-0), a reluat moale cu capul, iar mingea a fost prinsă de Niţă. Portarul Spartei Praga s-a remarcat şi în min. 33, la şutul din unghi al lui Reus. Niţă a avut o reflex foarte bun la şutul-centrare trimis de Gnabry (35).

La una dintre puţinele oportunităţi ale echipei României (41), Puşcaş a făcut o piruetă în careul advers, dar a ratat şutul. Gnabry (44) a tras de la 22 de metri, puţin alături, nici Ruediger (45+1) nu a fost mai precis, iar Niţă s-a evidenţiat la mingea trimisă de Kimmich pe spaţiul porţii (45+3).

Germania a răsturnat tabela în repriza secundă



În repriza secundă, Puşcaş (48) a fost blocat la 3 metri de Suele, la centrarea lui Mihăilă, după care a survenit egalarea: Reus i-a aşezat o minge lui Gnabry la 20 de metri, iar acesta a şutat în diagonală (52).

Germania a mai ratat prin Reus (58), Werner (67), Sane (73), dar şi Puşcal a avut o oportunitate bună (74), însă preluarea sa nu a fost ideală, iar şutul s-a dus pe lângă poartă.

După ce Rus l-a deposedat in extremis pe Havertz (76), Stanciu a creat pericol la poarta cealaltă (80), dar a şutat din unghi pe lângă ţintă. Mannchaft a marcat golul victoriei în min. 81, când Kimmich a executat un corner, Goretzka a prelungit mingea, iar Muller, rămas liber la colţul lung, a reluat în plasă.

România a forţat o egalare in extremis, dar Chiricheş (88) a reluat imprecis din 6 metri după o fază fixă, iar centrarea lui Raţiu (90+3) a fost respinsă în corner de apărarea germană, conform Agerpres.



Germania, pe primul loc în grupă

Germania este lider (18 puncte), urmată de Macedonia de Nord (12), Armenia (12), România (10), Islanda (5), Liechtenstein (1).

Luni, România va juca la Bucureşti cu Armenia (Stadionul Steaua, ora 21:45), celelalte meciuri din grupă fiind Islanda - Liechtenstein şi Macedonia de Nord - Germania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel