Mircea Geoană: Sunt loial țării mele! De ce să ne grăbim? Nu totul e politică în viață
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
foto Facebook Mircea Geoană
foto Facebook Mircea Geoană
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a spus că, după finalizarea mandatului său, are numeroase oportunități prin care va continua să fie devotat țării.  

Despre reîntoarcerea în politică, Mircea Geoană a spus că este prematur să vorbească pentru că „nu totul este politică în viaţă".

Întrebat, miercuri seară, la Antena 3, dacă, după finalizarea mandatului, ia în considerare o carieră politică în România, Mircea Geoană a oferit următorul răspuns:

„Nimic nu durează o viaţă. În primul rând, cât sunt la NATO, nu am voie și nici nu vreau. Este prematură orice discuție. (...) După un job de acest gen, sunt atât de multe oportunități de a face lucruri interesante în viață. Nu voi face niciun comentariu referitor la politica românească, o urmăresc, am opinii, dar nu fac niciun fel de comentariu pe acest gen. O să discutăm mai aproape de finalul mandatului meu.

Întrebat, ulterior, dacă tot social democrat, Mircea Geoană a precizat că are un obicei, acela de a fi destul de încăpățânat şi că va rămâne loial în primul rând ţării.

„Învăț în permanență, dar sunt încăpățânat și foarte loial. Sunt loial în principal țării mele, iar de acolo că pot să ajut ţara aceasta într-un în fel sau în altul în politică, în viața privată, în viața neguvernamentală, pot să servesc țara în poziții internaționale poate chiar mai interesante decât ce este acum. De ce să ne grăbim? Nu totul este politică în viață", a mai spus Mircea Geoană.

Întrebat, de asemenea, dacă a fost abordat de partidele politice din România, Mircea Geoană a precizat că păstrează relații cordiale şi deschise cu tot ce înseamnă leadership românesc de la putere și din opoziție.

„Sunt oameni buni într-o parte și în alta, dacă pot, îi ajut cu mult drag. Până la urmă, este mai important ca noi să folosim anii aceștia pe care îi am la vârful NATO pentru ca alianța să meargă mai bine și pentru că țara să meargă mai bine”, a mai spus Mircea Geoana, miercuri seară, la emisiunea „Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu la Antena 3. 

 

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Mircea Geoană, ASTROGRAMĂ. Familia este baza pe care construiește tot. Punct forte: ești obligat să devii LIDER

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel