Mircea Diaconu, lecție pentru Tudor Chirilă: Niciodată nu trebuie să faci așa ceva!
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Tudor Chirilă
Tudor Chirilă
Mircea Diaconu i-a dat o lecție lui Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă a povestit pe Facebook momentul în care a fost nevoit să întrerupă o piesă de teatru din cauza unei tinere care nu și-a pus telefonul pe modul silențios în timpul spectacolului. 

Mircea Diaconu a spus, la Antena 3, că în astfel de situații, actorii nu trebuie să îi facă observații spectactorului, ci să salveze situația.

"Când eram tânăr și jucam la Teatrul Bulanda, cineva a uitat un trandafir pe marginea scenei. Din acel moment, tot spectacolul s-a modificat în funcție de trandafirul acela. S-a improvizat. În situații de felul acesta, actorul nu trebuie să zică: băi, închide telefonul! Dimpotrivă! Trebuie să includă accidentul în poveste. Așa ieși din asta! Și ies niște lucruri geniale! Spectatorul, dacă a greșit, se simte prost și așa mai departe, dar nu trebuie să-i faci observație, în niciun caz! Sunt mijloace prin care te poți salva, fără să faci observație nimănui. Niciodată nu trebuie să faci observație publicului, se găsesc alte soluții mai inspirate”, a spus marele actor Mircea Diaconu.

VEZI ȘI: Chirilă, revoltat pe Facebook. Mircea Badea: Chiar a suferit... Săracul. Nu a filmat nimeni?




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel