Mircea Badea, mare revenire cu Teo Trandafir! „În sfârșit, se întâmplă!!!” / „Câți zeci de ani am așteptat acest moment!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mircea Badea
Mircea Badea
Surpriza anului 2024!

Teo Trandafir și Mircea Badea sunt, din nou, împreună!

În ‘94, Teo Trandafir a ajuns în echipa Tele 7ABC, unde a prezentat, alături de Mircea Badea, emisiunea „Bună dimineața, România!” (1995-1997). Între 1998 și 2000, cei doi au continuat să îi facă pe români să zâmbească la matinalul Antenei 1.

Acum, după 24 de ani, Teo Trandafir și Mircea Badea sunt, din nou, împreună în fața publicului!

Acum cei doi revin, de această dată la podcastul Gând la gând cu Teo. Primul ei invitat este Mircea Badea. Emisiunea va fi difuzată joi, de la ora 19.00.

2. -imagine fara descriere- (badea-teo-trandafir_89750400.jpg)

Internauții abia așteaptă să-i vadă pe cei doi, din nou, împreună:

„Vaiii Teo, puteam sa jur ca primul podcast e cu el! Abia aștept sa va vad”,

„Woow! Ce surpriză frumoasă! Abia aștept tot ce va urma. Gata, m-am abonat!”,

„Teo, ne-ai făcut cea mai frumoasă surpriză! Tu și Mircea sunteți “The dream team”. Îți doresc să îți fie bine!”,

„Mvaiiii!!! Cati zeci de ani am asteptat acest moment? Eu l-as face invitat permanent”,

„Nu degeaba vă iubim de atâta vreme!!!! Pe Mircea îl numesc fratele meu pentru că seamănă foarte mult cu cel din dotarea personală !!! Iar tu... ești placerea mea vinovată!!! Ești pe sufletul meu, cu vorbele la tine, cultură de nota 10, replici cu tâlc, o luptătoare în ale vieții!!! În vremurile mele bune, când nu uitam de la mână până gură eram cam la fel!!! Acum ești doar tu... iubita noastră Teo !!!! Mult succes în... tot!!!”,

„Nici nu știi ce bucurie mi-ati făcut! Puteam să pun ramasag că primul podcast e cu Mircea. Mi-era tare dor să vă ascult. Abia aștept să vă ascult”,

„Yaaaaayyy!! În sfârșit, se întâmplă!!! Va aștept ca (pe) pâine caldă, pe care nu mai am voie să o mănânc, fiind celiacă (dar știu ca voi aveți variante pe mânecă și pentru mine, mai ales ca Badea din deal e și el suferind de Duhring’s, dacă am înțeles bine). Oricum, abia va aștept, cum ziceam, și îmi doresc sa va iasă de un obicei frumos și mutual roditor!”,

„Doaamnee, ce bucurie! Acu ceva vreme scriam pe pag ta ca mi-as dori o emisiune Teo si Mircea, ca pe vremuri. Am lansat dorinta in Univers si uite ca se intampla. Abia astept!”,

„Vestea asta m-a dus cu gindul la reintregirea familiei. Succes!”

Într-un interviu pentru DC News, realizatoarea TV fost întrebată dacă ar mai funcționa astăzi un format cu Teo Trandafir și Mircea Badea.

„Cred că ar funcționa. Traiectoriile noastre sunt atât de diferite, dar esența noastră este aceeași. Mircea îmi spunea că își amintește și lucruri dintr-o altă viață și că acel Mircea nu mai este. Sunt convinsă că nu este așa, nu există un buton pornit/oprit a ceea ce sunt și a ceea ce voi deveni. Cred că lucrurile odată aflate în interiorul tău, de mic, vor rămâne acolo până în momentul în care o să mori de bătrânețe. 

Acele lucruri ale noastre ne sunt compatibile și, indiferent de cât de diferiți am fi devenit acum, dacă facem apel la esența noastră și la ceea ce ne reprezintă cu adevărat, click-ul se va face din nou, fără îndoială”, ne-a spus Teo Trandafir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel