Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 20 noi 2020 / 09:51
Mircea Badea: Mă scoate din minți! NU SE POATE AȘA CEVA! Am trecut prin toate reacțiile
Mircea Badea
Mircea Badea, în contextul gestionării pandemiei în România, a transmis un mesaj tranșant. 

„Nu există zi în această țară în care să nu citim o știre de genul: O femeie, confirmată cu SARS-CoV-2, a fugit din spitalul în care era internată. Oamenii nu sunt prizonieri, ei nu sunt arestați pentru că sunt infectați. Ea nu a fugit, a plecat! Deci, noi suntem în paradigma în care miorlăim de dimineața până seara nu mai e loc în spitale și, totuși, în continuare se bagă oameni cu forța în spitale. Așa ceva este insuportabil!”, a spus Mircea Badea la Antena 3. 

„Eu găsesc situația în sine a fi absolut insuportabilă”, a subliniat Mircea Badea, adăugând ulterior: „Mă scoate din minți pur și simplu! Dacă e ceva ce mă scoate din minți, uite, asta este!”

„Am trecut prin toate reacțiile. (...) Nu se poate așa ceva! Nu mai pot să mai aud despre această țară, în care, din nefericire și dintr-o prostie absolut uriașă pe care mi-o asum, am rămas în ea, mare dobitoc am fost că am rămas în această țară. Nu mai pot! Personal refuz să mai vorbesc despre COVID, spitale, pandemie, și măsuri! Ce să vorbești în această țară rațional... testare, vaccin...”, a mai spus Mircea Badea.

Acest articol reprezintă o opinie.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro