Urmărește emisiunea live
Mircea Badea, după protestele din SUA: Aceste imagini au o putere uriașă!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mircea Badea
Mircea Badea
Mircea Badea a transmis un mesaj în contextul protestelor din SUA. 

„Nu există nimic mai puternic decât aceste imagini! Sigur, putem analiza discursul președintelui ales, care va fi președinte pentru patru ani, a fost un discurs fabulos, putem analiza și discursul mult mai scurt al președintelui care nu o să mai fie, dar cred că ceea ce este de analizat și remarcat e puterea acestor imagini absolut neobișnuite. Domnul acesta cred că e în biroul lui Nancy Pelosi... Aceste imagini au o putere uriașă!”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

VEZI ȘI: GALERIE FOTO: Protestele din SUA în imagini. Cele mai ȘOCANTE poze

Trump, apel la pace 

Preşedintele în exerciţiu al SUA, Donald Trump, a făcut apel la pace miercuri şi le-a cerut protestarilor să meargă acasă, după ce sute de demonstranţi au luat cu asalt clădirea Capitoliului din Washington în timpul sesiunii comune a Congresului pentru certificarea rezultatelor la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Într-un mesaj video postat pe Twitter, Trump a reiterat acuzaţia, nesusţinută de probe, că alegerile au fost fraudate, dar le-a transmis protestatarilor „să meargă acasă”. „Ştiu că vă doare şi că suferiţi. Am avut alegeri care ne-au fost furate (...) Dar trebuie să mergeţi acasă acum. Trebuie să avem pace. Trebuie să avem lege şi ordine (...) Nu vrem ca cineva să fie rănit”, a spus Trump. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel