Data publicării:

Mircea Badea a fost agresat: Se va lăsa ori cu înmormântarea ăluia, ori cu...

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a trecut printr-un moment nu tocmai plăcut.

Prezentatorul emisiunii "În gura presei" a povestit cum a fost agresat în trafic de un alt participant. Vedeta TV nu a reacţionat şi tot ce a făcut a fost să scoată aparatul foto și  să îl pozeze pe bărbatul nervos.

"Când mergeam la film, vine lângă mine o maşină şi îmi arăta unul degetul. Ieşise agresiv pe geam, un cretin cu coadă de cal. Gagică-sa trăgea de el, mă uit la ăla, recunosc că am fost uimit.. ce mă? N-am înţeles ce dorea, cred că suferea de băsism. La stop însă, ce să vezi? Am nimerit unul lângă altul. Ăla se agita, ieşise pe geam şi îmi arăta degetul. Şi ce credeţi că am făcut? L-am pozat. Atunci era pe victorie..." a spus Mircea Badea.

"Probabil că va veni curând un moment în care nu voi avea ce să mai fac. Cred că am procedat corect. Ce vreţi să mă dau jos să-i dau un şut prin geamul deschis să-i scot dinţii din gură? Ar fi fost foarte simplu şi aşa mi-ar fi venit. Nu mă apuc să mă bat cu prostul. Dar, probabil că foarte curând, mă voi găsi într-o situaţie în care nu voi mai avea ce să fac şi atunci se va lăsa ori cu spitalizarea, ori cu înmormântarea ăluia" a continuat realizatorul emisiunii "În Gura Presei" la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel