Mircea Badea a făcut accident înainte de emisiune. Șoferul era într-o mașină cu numere de Ucraina
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Captură Antena 3
Sursă foto: Captură Antena 3
Mircea badea a făcut accident înainte să ajungă la emisiune.

În debutul emisiunii „În gura presei“ de miercuri, 31 august 2022, Mircea Badea a relatat ce a pățit înainte să ajungă la studiourile Antena 3:

„Să vă povestesc ce mi s-a întâmplat când veneam la emisiune. A intrat unul în spatele meu și pooooc, accident. Eram la statuia Aviatorilor, veneam dinspre 1 Mai și urma să fac stânga către Piața Charles de Gaulle. Statuia era în stânga mea și venea, pe contrasens, o mașină. Am pus frână ca să-i dau prioritate de dreapta, firesc, pentru că eu am plecat de la semafor pe verde. Vine unul din spatele meu și booom“, a spus Mircea Badea, după care a oftat.

Șoferul conducea o mașină cu numere de Ucraina

„Totuși, cât de prost să fii?, m-am gândit eu atunci, ăsta a fost primul meu gând. În primul rând că, înainte să pun frână, aveam viteză de 3 km. pe oră că, îți dai seama, cum ești la stop, că nu era ... zic, cât de prost să fii?, primul lucru la care m-am gândit.

Mă uit în retrovizoare și văd că era un microbuz. Zic: Cât de prost să fii? Mașina mea e o legendă locală aici, o mașină foarte, foarte veche, lovită, înjunghiată, nimicită, zdrobită pe toate părțile, un fel de tanc așa, care a trecut prin multe și nu intenționez să o schimb. Bun, mă dau jos, mă uit în spate, și, îți dai seama, o nou lovitură printre alte 15. Mă uit la microbuz, număr de Ucraina, mă uit la conducătorul auto, bărbat, în niciun caz bătrân. Nici nu s-a dat jos, se uita așa, cu atenție și îngrijorare.

M-am uitat la el și îți dai seama că mi-au trecut prin minte multe lucruri, cum ar fi întrebări de genul: Prietene, ce faci tu pe aici, că pari bărbat, pari în putere și conform comunicării internaționale de 6 luni încoace pare că ai avea multă treabă prin alte părți? / Ce faci tu pe la statuia Aviatorilor? Nu era mașină din aia de peste 100.000 de euro, cum ne-am obișnuit, ci era un microbuz, hmm! M-am uitat, nu se vedea nimic teribil, m-am urcat și m-am dus mai departe la emisiune.

Ăla a plecat și el mai departe, nici nu s-a dat jos. Am mers împreună, pe același drum. Ajungem la Piața Charles de Gaulle, perfect, verde, am trecut mai departe, eu am mers spre Antena 3 și el a luat-o cu microbuzul în stânga pe Nordului. Bun, Nordului e o zonă, ce să zic eu... Un microbuz cu număr de Ucraina se ducea, la orele acestea, pe Nordului. Tare!“, a conchis Mircea Badea.

Mircea Badea: A fost alt eveniment „mai important” decât nunta lui George Simion. Apropo, cred că-s singurul om din Univers care nu s-a uitat la nuntă

Mircea Badea a spus că, în acest weekend, a fost un eveniment mult mai important, în opinia sa, decât nunta lui George Simion.

Realizatorul TV se referă la... aniversarea Andreei Esca.

„Înțeleg că a fost aniversarea unei doamne care, atunci când nu face fake news, face cartofi prăjiți cu usturoi descoperind astfel că are Covid. Mă refer la Andreea Esca. Aniversarea doamnei Andreea Esca mi se pare chiar mai importantă și relevantă decât nunta lui George Simion. A fost mult mai interesantă aniversarea ei, vă spun eu”, a zis Mircea Badea.

„Apropo, cred că sunt singurul om din Univers care nu s-a uitat la nunta lui George Simion. Cel puțin așa mă simt. Deja dezvolt niște complexe, nu am nimic cu George Simion, dar nu m-a interesat evenimentul. Apoi am văzut că a fost de mare succes mediatic și atunci mi-am dat seama unde am greșit în tot acest timp. Am încercat să recuperez între timp, am deschis vreo două articole...”, a mai spus Mircea Badea (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel