Urmărește emisiunea live
Mircea Albulescu, fotografie emoționantă după operația pe cord
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Bucurie extraordinară pentru fanii maestrului Mircea Albulescu, oferită de Marian Gaşpar, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiacă, din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare, unde actorul a suferit, miercuri, o intervenție chirurgicală pe cord. 

„Maestrul Mircea Albulescu vă îmbrățișează pe toţi cu aceiaşi vervă şi umor, din mijlocul "inimoaselor " asistente de la Terapie, azi de dimineaţă, când povesteam despre Legenda Meşterului Manole care a zidit-o pe Ana (cea din stânga imaginii!), iar noi am schimbat Legenda, să o zidim pe Ana în "inimile zdrobite", acolo printre vâlvele inimii să ne facă mai veseli şi iubitori veşnici. Cu drag va îmbrăţişez şi eu, Marian", a scris pe contul său de Facebook medicul Marian Gaşpar, citat de tion.ro.

Mesajul optimist este însoțit și de o fotografie emoționantă, realizată în salonul în care se află în continuare internat actorul Mircea Albulescu pentru recuperare. 

Miercuri dimineaţă, Mircea Albulescu a fost operat pe cord, chirurgii de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara făcându-i un triplu by-pass.

Actorul Mircea Albulescu a fost operat pe inimă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel