Mirabela Dauer fiu, mărturisiri dureroase: O să-şi dea seama că a greşit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Mirabela Dauer a vorbit despre fiul său și problemele dintre ei, în cadrul unei emisiunii tv.

"Ţi-am zis, nu sunt supărată, că nu îi obliga nimeni. Nu, deci eu mi-am şters tot ce nu mi-a făcut bine. Am şters absolut tot. Am şters din creierul meu nume, figuri, telefoane, tot.. pentru că nu vreau să continui să îmi fac rău. Nu mă gândesc la nimic că îmi face rău şi nu vreau să îmi mai fac rău. Nimic nu este întâmplător, iar supărările cele mai mari afectează orice. Sufletul şi organele, că supărările aduc bolile. Fericirea nu o să aducă niciodată nici o boală", a spus Mirabela Dauer la „Refresh by Oana Turcu".

Vezi și: Mircea Badea bătaie. Prima apariție tv: "Eu m-am lovit la cap în weekend!"

"O să îşi dea seama că el a greşit"

"Eu am suferit destul că toate problemele de sănătate care vin acum, la o vârstă, sunt de atunci. Nu sunt de ieri.. Astea vin în ani şi eu sunt o persoană care nu mă plâng", a mărturisit Mirabela Dauer.

Întrebată dacă a simțit nevoia să clarifice lucrurile cu fiul ei, Mirabela Dauer a spus: "Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată, în viaţa lui, cât oi mai fi pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vis a vis de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept', a spus artista.

Vezi și: Margherita de la Clejani a răbufnit la tv: Toată lumea știe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel