Data publicării:

Minune la Botoșani. Băiețelul de 3 ani, aruncat de mama sa de la etajul unui hotel, și-a revenit miraculos din comă, chiar de ziua lui

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Minune la Botoșani. Băiețelul de 3 ani, aruncat de mama sa de la etajul unui hotel, și-a revenit miraculos din comă, chiar de ziua lui / Foto: Facebook Loredana B.
Minune la Botoșani. Băiețelul de 3 ani, aruncat de mama sa de la etajul unui hotel, și-a revenit miraculos din comă, chiar de ziua lui / Foto: Facebook Loredana B.

Băiețelul de 3 ani, aruncat de mama sa de la etajul unui hotel din Botoșani, și-a revenit miraculos din comă, chiar de ziua lui.

vești bune de la Botoșani. Băiețelul în vârstă de 3 ani care a fost aruncat de mama lui de la balconul unui hotel, şi-a revenit miraculos din comă, chiar de ziua lui. Copilul a fost detubat, iar medicii spun că are şanse mari să îşi revină complet, după tot prin ce a trecut.

VEZI ȘI: Ea este mama care și-a aruncat copiii de la etaj, convinsă în ultima clipă să nu se sinucidă. Negociator: Începuse să își facă cruce. Mulțumesc lui Dumnezeu că...

După trei săptămâni de spitalizare, băiețelul a fost detubat de către medici în ziua în care a împlinit trei ani. Nu mică le-a fost mirarea cadrelor medicale când au observat că băieţelul răspunde la stimuli şi a început să plângă, relatează Antena 3 CNN.

Totuși, potrivit medicilor, stare băieţelului este în continuarea una extrem de gravă. În următoarea perioadă, copilul va fi supus mai multor investigaţii medicale şi va fi supus unui plan de recuperare neurologică. Băiețelul a împlinit 3 ani pe 6 septembrie. Fratele său ar fi trebuit să împlinească 4 ani  pe 26 august, dar a murit, după acest incident.

Cum s-a produs tragedia

Reamintim că o mamă și-a luat copiii de 2 și 3 ani în timp ce dormeau și s-a aruncat cu ei de la geamul hotelului în care era cazată, la etajul 1. Înainte de tragedie, tânăra i-a trimis soțului un mesaj text pe telefon în care îi spunea de ce a recurs la acest gest extrem, că regretă că s-a căsătorit cu el și că nu îi poate lăsa pe copii în viață pentru că nimeni nu îi va iubi.

În momentul în care aceasta s-a aruncat de la geam, copiii au căzut pe beton, iar femeia pe un acoperiș, astfel ea suferind răni minore. Ulterior mama a amenințat că se va sinucide, iar la fața locului au venit oamenii legii împreună cu un negociator, care a convins-o în cele din urmă să coboare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel