Ministrul testat pozitiv. Coronavirusul a intrat și în Guvernul Poloniei
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Ministrul polonez al mediului, Michal Wos, a anunţat luni că a fost testat pozitiv după ce a venit în contact cu un lucrător forestier care se dovedise a fi bolnav, conform AFP. Polonia, care are 38 milioane de locuitori, a înregistrat până în prezent 156 de cazuri de contaminare, între care trei decese. 

Această ţară membră a UE a interzis accesul străinilor pe teritoriul său, suspendând transporturile internaţionale şi închizând universităţile şi şcolile pentru a limita pandemia. 'După ce am aflat duminică că un lucrător forestier cu care venisem în contact avea coronavirus, am intrat în carantină şi m-am supus unui test', a scris Wos (29 de ani) pe Twitter.

'Rezultatul testului a fost pozitiv. Mă simt bine. Mulţumesc medicilor şi îmi exprim solidaritatea cu toţi cei care sunt bolnavi', a adăugat ministrul, căsătorit şi tată al unui copil. Printre responsabilii străini testaţi pozitiv se mai află ministrul francez al culturii, Franck Riester, ministrul spaniol al egalităţii, Irene Montero, şi vicepreşedintele iranian Massoumeh Ebtekar. Soţia premierului canadian Justin Trudeau este de asemenea în această situaţie, iar soţul său practică telemunca, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel