Rafila: Un exemplu de bună practică destinat copiilor și adolescenților, pentru tratamentul adicțiilor, se află la Spitalul de Psihiatrie Voila
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: George Eduard Caramiciu
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a fost în vizită la Spitalul de Psihiatrie Voila, acolo de unde a transmis că în toată țara cadrele medicale și reprezentanții societății civile ar trebui să se implice în tratarea adicțiilor în cazul copiilor și adolescenților.

Tinerii dependenți de droguri din Spitalul de Psihiatrie Voila au avut parte de vizita ministrului Sănătății, care transmite că se declară mulțumit de activitățile în care sunt implicați copiii și adolescenții ce urmează tratamente pentru adicții.

„Un exemplu de bună practică destinat copiilor și adolescenților, pentru tratamentul adicțiilor, se află la Spitalul de Psihiatrie Voila.

Îi mulțumesc Melaniei Medeleanu și echipei ei de la Asociația Zi de Bine, domnului doctor Eugen Hriscu, pentru realizarea în cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila a Centrului C.R.E.A.A.Ti.V., destinat copiilor și adolescenților cu adicții, care trebuie tratați și reintegrați în familiile lor.

Managerul inimos, doctorul Irina Minescu, medicii psihiatrii, psihologii, asistenții medicali și personalul de îngrijire din cadrul Spitalului Voila au găsit în Asociația Zi de Bine partenerul ideal împreună cu care coordonează acest centru de care este atâta nevoie în țara noastră, mai ales în condițiile creșterii îngrijorătoare a consumului de droguri în rândul adolescenților și tinerilor.

E un prim pas pe care ne dorim să-l multiplicăm în fiecare regiune a României, împreună cu această asociație și echipa Spitalului din Voila.

Părinții trebuie să aibă soluții cât mai aproape de domiciliu și siguranța că întotdeauna copiii lor vor avea parte de tratament și îngrijire bună, dacă se confruntă cu flagelul consumului de droguri”, se arată în mesajul publicat de ministrul Sănătății, de pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel