Mii de jucării, confiscate de polițiști. Risc pentru sănătatea copiilor
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
jucarii
jucarii
Politiștii din Sibiu au confiscat mii de jucării contrafăcute, care puneau în pericol sănătatea copiilor.  

Polițiștii de la investigarea criminalității economice au ridicat ieri peste 1.000 de produse contrafăcute din categoria jucăriilor în valoare de peste 19.000 de lei. Polițiștii au desfășurat ample acțiuni în municipiul Sibiu.

"La data de 6 decembrie, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice, în baza planului de măsuri dispus de către Direcția de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.G.P.R., au efectuat ample acțiuni în municipiul Sibiu în vederea prevenirii comerțului cu produse contrafăcute, în special pe linia jucăriilor", susține Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Urmare a acestor acțiuni, polițiștii au ridicat 1.031 de produse contrafăcute în valoare de 19.716 lei, inclusiv cu risc pentru sănătatea copiilor (cele menționate în alerta A12/1724/19).

Totodată, în urma acțiunilor, au fost înregistrate 8 dosare penale pentru infracțiuni prevăzute de Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice. Acțiunile polițiștilor pe această linie continuă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel