Mihail Bălășescu (PNL), moarte violentă. Codrin Ștefănescu: A fost ghinionist
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mihail Bălășescu (PNL), autorul celebrului episod din politica românească cunoscut sub numele de "sex pe canapeaua lui Crin", a fost găsit mort.

Codrin Ștefănescu, invitat la România TV, a povestit că l-a cunoscut pe Mihail Bălășescu și l-a caracterizat drept un om foarte curajos.

"El a avut foarte mare ghinion în viața personală. A fost ghinionist. Când am aflat știrea că a murit, am fost șocat. A fost un om foarte curajos. Nu ar fi dat înapoi de la nimic. A dat dovadă de curaj și în momentul demisiei. Când s-a aflat de acel scandal sexual în care a fost implicat, a ieșit a doua zi și a demisionat. Țin minte că l-am sunat și i-am spus că nu trebuia să își dea demisia", a povestit Codrin Ștefănescu la România TV.

Mihail Bălăşescu, fost secretar general adjunct al PNL, a fost găsit mort, vineri seară, într-o locuinţă din judeţul Ilfov, iar prima ipoteză este că a fost ucis, principalul suspect căutat de poliţişti fiind o rudă a uneia dintre fostele soţii ale bărbatului, potrivit unor surse judiciare.

VEZI ȘI: MIHAIL BĂLĂȘESCU (PNL), MOARTE VIOLENTĂ. Crin Antonescu, prima reacție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel