Mihai Petre, dat de gol de soția lui, Elwira: Mă face să râd și uneori să plâng. Știu cât de diferit se comportă când suntem doar noi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Elwira a citit cu lacrimi în ochi scrisoarea pentru Mihai Petre. Momentul a fost unul emoționant. Nimeni nu și-a putut stăpâni lacrimile. 

Ediția 36 a sezonului 4 din Asia Express le-a adus concurenților o surpriză memorabilă. Irina Fodor i-a anunțat că vor avea parte de câteva schimbări importante în Israel, ultima etapă din Asia Express. Totodată, echipele au fost provocate să citească scrisorile pe care le-au realizat în Iordania pentru partenerii lor.

Vedetele s-au bucurat de un moment de-a dreptul emoționant înainte de a pleca în cursă. Lacrimile și declarațiile de dragoste au curs în prima zi din Israel, mai ales în cuplul format din Mihai Petre și Elwira.

Ultima echipă care și-a spus sentimentele și gândurile a fost cea formată din Elwira și Mihai Petre. Concurenta a pășit emoționată lângă Irina Fodor și a izbucnit în lacrimi de la primele cuvinte.

Elwira Petre, mesaj emoționant pentru Mihai Petre. Nimeni nu și-a putut stăpâni lacrimile

"Cu două luni în urmă am acceptat să venim aici. Niciodată nu m-am gândit că asta este aventura vieții noastre, niciodată nu m-am gândit că relația noastră poate să fie și mai puternică. Dar uite, se poate! Timpul pe care l-am petrecut aici mi-a arătat că suntem uniți, doar nu aș accepta aventura asta niciodată cu altcineva. Tu ești motorul meu, tu-mi dai siguranța, putere de a lupta mai departe. Tu ești motivația mea, în brațele tale mă simt în siguranță. Îmi faci fiecare zi să fie mai bună. Tu mă faci să râd și uneori să plâng, îmi este foarte greu fără tine, ești puzzle-ul meu și de 20 de ani te iubesc. Ești un soț și un tată extraordinar și mă simt norocoasă că te-am găsit atât de departe, în România.

Am trecut împreună prin foarte multe momente grele și prin multe momente frumoase. Mereu împreună! Sunt sigură că împreună putem muta munții, fără tine nu aș rezista. Mă faci să fiu o femeie împlinită, fericită. Tu mă faci să mă simt frumoasă și puternică în fiecare zi. Cu 20 de ani în urmă mi-ai scris: Dacă tu o să trăiești 100 de ani, eu vreau să trăiesc cu o zi mai puțin pentru că nu pot trăi fără tine", a spus Elwira Petre, vizibil emoționată.

"Nu pot să cred că nu pot să stăpânesc sentimentele astea"

"Pentru mine sunt foarte grele momentele astea. E un lucru pe care l-am descoperit aici, în Asia Express. Simt că sunt neputincios în momente de genul acesta. Tot ce descria ea acolo era practic o sinteză a unei vieți, pentru că cea mai mare parte din viața noastră și cele mai mari realizări le-am avut împreună (...) Știe că nu suport să o văd când plânge, iar ea plânge mereu. Nu suport să o văd plângând. Mă termină emoțional orice moment în care Elwira e într-o situație mai grea sau când îmi amintesc de copii. Ăsta e un punct sensibil pentru mine și nu pot să cred că nu pot să stăpânesc sentimentele astea", a recunoscut Mihai Petre.

"Mihai pare așa, cu o distanță față de oameni, dar eu știu cât de sensibil e"

"Iubita mea, mă bucur că am acceptat provocarea din Asia și știu acum că aș fi putut face asta numai alături de tine. Am realizat din nou, deși nu era nevoie, cât de puternică și determinată ești. Tu, Cati (n.r. Catinca) și Ari (n.r. Ariana) sunteți motivația supremă pentru mine. Aș fi în stare să dorm în condiții și mai rele, să mănânc kilograme întregi de ochi de miel și să beau litri întregi de lapte de cămilă pentru voi", a fost scrisoarea lui Mihai Petre pentru soția lui. 

"Mihai pare așa, cu o distanță față de oameni și întotdeauna tranșează așa, foarte clar totul, dar eu știu cât de sensibil e și cât de mult ține la familia asta și știu cât de diferit se comportă în momentul în care suntem numai noi", a spus Elwira Petre despre Mihai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel