Data publicării:

Mihai Fifor: Joe Biden are de pus în joc întreaga sa autoritate înainte ca lucrurile să scape de sub control în Orientul Mijlociu

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Mihai Fifor: Va fi o misiune foarte, foarte complicată pentru Joe Biden Foto: Facebook
Mihai Fifor: Va fi o misiune foarte, foarte complicată pentru Joe Biden Foto: Facebook
Deputatul PSD, Mihai Fifor, a declarat, miercuri, la Știrile B1 TV, că Joe Biden are de pus în joc întreaga sa autoritate pentru a continua efortul diplomatic înainte ca lucrurile să scape cu totul de sub control în această zonă foarte fierbinte a omenirii.

„Lucrurile devin tot mai complicate în Gaza și se complică tot mai mult și regional, în Orientul Mijlociu. Președintele american este așteptat undeva în jurul orei 10 să ajungă în Israel. Din motive de securitate, desigur, nu se știe exact unde și cum, dar misiunea lui Joe Biden este una extrem de complicată în momentul de față. Am văzut că de comun acord întâlnirea cu Regele Iordaniei, cu Președintele Egiptului și șeful Autorității Palestiniene a fost anulată, motivul fiind acela că sunt zile de doliu după nenorocirea întâmplată la spitalul din Fâșia Gaza”, a declarat, miercuri, la B1TV,  Mihai Fifor, înaintea vizitei liderului SUA în Israel.

„Într-adevăr, lucrurile escaladează. Va fi, repet, o misiune foarte, foarte complicată pentru Joe Biden, care are de pus în joc întreaga sa autoritate pentru a încerca să continue discuțiile la nivel diplomatic și să continue efortul acesta diplomatic înainte ca lucrurile să scape cu totul de sub control în această zonă foarte, foarte fierbinte a omenirii. Rămâne să vedem care vor fi rezultatele vizitei. Cred că mai degrabă este vorba de a încerca, repet, să mențină canalele diplomatice deschise, decât de a puncta și de a veni cu rezultate foarte concrete”, a continuat deputatul PSD.

Vezi și: „Împrejurările nu puteau fi mai proaste”. Analiză BBC înaintea sosirii lui Biden în Israel

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel