Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est, prima apariție TV după ce s-a vindecat de COVID: Doctorii au spus ”printr-un miracol ai scăpat”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Mihai de la 3 Sud Est a vorbit despre lupta grea pe care a dus-o cu coronavirusul. 

”Sunt acasă, mă simt foarte bine, am trecut printr-o perioadă foarte grea” a spus Mihai Budeanu, la ”Vorbește Lumea” de la ProTV. Întrebat dacă a fost chiar ”atât de grav cum au scris ziarele”, el a răspuns: ”Da, a fost foarte grav. Am avut o perioadă în care... era să plec”. 

”Doctorii au spus: printr-un miracol ai scăpat”

”Prima dată am zis că e o simplă răceală. Am dat cu Paracetamol, cum dă toată lumea, dar, pe zi ce trecea, mă simțeam tot mai rău. Am zis: ceva se întâmplă, e clar, suntem în pandemie. Mă gândeam: da, gata, acum sunt pozitiv. Am făcut un control, am făcut testul rapid, am ieșit pozitiv. Am chemat salvarea și testul PCR a ieșit pozitiv. Starea mea s-a agravat de la o zi la alta. Nu... nu puteam. Oxigenul scădea tot mai mult și am zis, gata, trebuie să merg la spital, că nu se mai poate. Am chemat salvarea, m-a luat.” a spus Mihai Budeanu, care a dezvăluit că a avut nevoie imediat de intrarea pe secția ATI. El a spus că saturația de oxigen scăzuse foarte rău,”undeva la 50%”. ”Doctorii au spus: printr-un miracol ai scăpat” a mai spus Mihai Budeanu, care a confirmat spusele lui Cove că, la un moment dat, medicii îi dădeau șanse de supraviețuire de 5%.

2. -imagine fara descriere- (mihai-budeanu_92905600.png)

Cântărețul crede că a avut probleme despre care nu știa la plămâni, gândindu-se la stilul de viață pe scenă. Mihai Budeanu spune că nu a rămas cu sechele după boală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel