Mihai Bendeac, îndrăgostit de Mira. Gestul făcut de BUNICA actorului a lăsat-o mută pe artistă: Mihai, îți găsesc fată! Universul a complotat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Mira / Mihai Bendeac
Foto: Instagram Mira / Mihai Bendeac
Mihai Bendeac i-a făcut o surpriză de proporții artistei Mira.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mihai Bendeac este îndrăgostit de cântăreața Mira, iar acum, actorul este hotărât să o cucerească pe artistă.

Creativ și spontan din fire, actorul a fost ajutat de către bunica sa, iar artista nu se aștepta la o asemenea surpriză.

În urmă cu ceva timp, Mihai Bendeac a recunoscut faptul că Mira se încadrează în tipologia de femeie pe care o caută, încă Mira a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să fie într-o relație cu el.

Invitată la un post de radio, artista a fost întrebată de ce nu a luat în calcul posibilitatea unei relații cu juratul iUmor, mai ales ca s-a despărțit recent de iubit.

Fără nicio reținere, Mira a fost extrem de sinceră și a mărturisit că nu se vede într-o relație cu Mihai Bendeac din cauza problemelor pe care acesta le are de natură psihică. Mai exact, artista a făcut referire la depresia cu care se confruntă actorul, despre care chiar acesta a vorbit în nenumărate rânduri, relatează SPECTACOLA.RO

Cu toate astea, se pare că Mihai Bendeac nu renunță, astfel că s-a decis să o surprindă pe artistă așa, într-un mod inedit.

Mai exact, Mira s-a trezit la ușă cu un pachet trimis chiar de către Mihai Bendeac și în care se afla mâncare gătită de bunica lui.

Artista nu s-a putut abține și a împărtășit totul cu fanii ei, pe rețelele de socializare.

"Mihai, îți găsesc fată!"

"Nu o să vă vină să credeți…am primit pachet de la bunica lui Mihai Bendeac. Oficial, Mihai îți găsesc fată, eu nu, dar na…Aici o să scriu o poezie despre tine, promit! Să vă prezint meniul avem negresă, musaca, doamne cum arată!

Am ciorbiță și aici mâncare de mazăre. Să ne înțelegem, mâncarea de mazăre este una printre preferatele mele, n-am vorbit, nu i-am spus deci Universul a complotat.

Mihai deci video-ul ăsta trebuie să îl arăți lui mamaie, să vadă fata pentru care a făcut mâncare și să-i zici că pun cele mai bune gânduri, la Arsenie mă duc pentru ea!

Îi mulțumesc din inima asta mică pentru gestul ăsta, că s-a gândit la mine și că s-a obosit ea să-mi gătească", a spus Mira pe Instagram, alături de fotografia cu mâncarea de mazăre de la bunica lui Mihai Bendeac.

Bunica lui Mihai Bendeac, mesaj pe Internet pentru Mira

Ulterior, Mihai Bendeac i-a transmis bunicii sale mulțumirile artistei, iar bătrâna a ținut să precizeze că a făcut totul cu multă dragoste.

"N-am obosit făcând mâncare, am făcut-o cu plăcere! Când gătești din inimă îți iese orice", a spus bunica lui Mihai Bendeac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel