Mihai a fost bătut și abandonat. A zăcut în comă, într-un șanț din Tulcea
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Caz tulburător. Mihai, un tânăr de 19 ani, a fost bătut cu sălbăticie de niște necunoscuți și lăsat să zacă, în comă, pe marginea drumului. 

La mai bine de o lună de când Mihai, de 19 ani, originar din localitatea tulceană Slava Cercheză, a fost găsit în comă, în șanț, familia și apropiații acuză polițiștii și procurorii că au lăsat baltă cazul.

„Da, este un caz dramatic care a zguduit atât localitatea, cât și pe locuitori. Provine dintr-o familie mai săracă și nu prea are cine să-i ajute. Mama băiatului este colega mea de muncă. Este un copil muncitor, îl cunosc foarte bine, lucrează de la vârsta de 14 ani. Se pare că poliția nu face nimic, nu comunică cu familia, nimeni nu știe nimic. Doar presupuneri”, afirmă un apropiat al familiei, a spus o apropiată a familiei, conform replicaonline.ro.

Tânărul de 19 ani se află, în prezent, internat la Spitalul Județean Constanța. A ieșit din comă și își revine, cu greu, după operație.

Reprezentanții IPJ Tulcea au declarat pentru sursa citată că, în acest caz, „cercetările sunt efectuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel