Mihăescu și-a pus mâinile în cap când a auzit ce a zis Bulai: IEȘI, mă, din emisiune!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Captură Antena 3
Captură Antena 3
Mugur Mihăescu și Iulian Bulai s-au confruntat în direct, duminică seară, privind parodiile difuzate la TVR, în noaptea de Revelion. 

Duminică seară, Mugur Mihăescu și Iulian Bulai, președintele Comisiei pentru Cultură, și-au adresat un schimb dur de replici. Scandalul a izbucnit în urma parodiilor difuzate de TVR, în noaptea de Revelion. 

Președintele Comisiei pentru Cultură, Iulian Bulai, a declarat că „vorbim despre fonduri publice folosite pentru bășcălia măsurilor care ar trebui să ne protejeze. Sunt pentru libertatea de exprimare, dar ideea că în noaptea de Revelion, în prime-time, la cea mai difuzată emisiune a anului, se invită conspiraționiști și oameni care contestă orice măsură de protecție pentru a contra-ataca toate măsurile promovate pentru a limita efectele acestei pandemii, este o greșeală, în opinia mea.”

Mugur Mihăescu a întrebat, în replică, dacă ne întoarcem la comunism. 

„La asemenea oameni n-ai ce să răspunzi. Trec anii peste dânșii degeaba. Lumea nu înțelege nimic! Ne întoarcem la comunism? La dictatură?”, a spus Mugur Mihăescu, precizând ulterior că „o să-l iau la mișto și pe ăsta.”

Mihăescu: Ieși, mă, din emisiune!

În continuare, Bulai a afirmat că „nu se desfășoară nicio anchetă parlamentară. Începând din 1 ianuarie, Parlamentul este în sesiune ordinară, nu este nicio audiere programată, ci doar o întâlnire informală cu doamna președinte a CNA.”

Bulai a precizat că „vorbim doar despre ideea de a submina un efort național de a scăpa de această pandemie”, moment în care Mihăescu a aplaudat ironic. 

Replici dure în direct

Mihăescu: V-ați uitat la TV? Iar mă faci conspiraționist? Nu vă e rușine, domle? Nu ți-e rușine? 

Bulai: Mă scuzați, eu cred că o să ies.

Mihăescu: Băi, te rog! Hai, mai bine ieși! Du-te! Nu pot să păstrez un ton decent!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel