Mihăescu și-a pus mâinile în cap când a auzit ce a zis Bulai: IEȘI, mă, din emisiune!
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 03 ian, 20:30
Captură Antena 3
Mugur Mihăescu și Iulian Bulai s-au confruntat în direct, duminică seară, privind parodiile difuzate la TVR, în noaptea de Revelion. 

Duminică seară, Mugur Mihăescu și Iulian Bulai, președintele Comisiei pentru Cultură, și-au adresat un schimb dur de replici. Scandalul a izbucnit în urma parodiilor difuzate de TVR, în noaptea de Revelion. 

Președintele Comisiei pentru Cultură, Iulian Bulai, a declarat că „vorbim despre fonduri publice folosite pentru bășcălia măsurilor care ar trebui să ne protejeze. Sunt pentru libertatea de exprimare, dar ideea că în noaptea de Revelion, în prime-time, la cea mai difuzată emisiune a anului, se invită conspiraționiști și oameni care contestă orice măsură de protecție pentru a contra-ataca toate măsurile promovate pentru a limita efectele acestei pandemii, este o greșeală, în opinia mea.”

Mugur Mihăescu a întrebat, în replică, dacă ne întoarcem la comunism. 

„La asemenea oameni n-ai ce să răspunzi. Trec anii peste dânșii degeaba. Lumea nu înțelege nimic! Ne întoarcem la comunism? La dictatură?”, a spus Mugur Mihăescu, precizând ulterior că „o să-l iau la mișto și pe ăsta.”

Mihăescu: Ieși, mă, din emisiune!

În continuare, Bulai a afirmat că „nu se desfășoară nicio anchetă parlamentară. Începând din 1 ianuarie, Parlamentul este în sesiune ordinară, nu este nicio audiere programată, ci doar o întâlnire informală cu doamna președinte a CNA.”

Bulai a precizat că „vorbim doar despre ideea de a submina un efort național de a scăpa de această pandemie”, moment în care Mihăescu a aplaudat ironic. 

Replici dure în direct

Mihăescu: V-ați uitat la TV? Iar mă faci conspiraționist? Nu vă e rușine, domle? Nu ți-e rușine? 

Bulai: Mă scuzați, eu cred că o să ies.

Mihăescu: Băi, te rog! Hai, mai bine ieși! Du-te! Nu pot să păstrez un ton decent!

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro