Mihaela Rădulescu, comentariu acid la adresa Adrianei Bahmuțeanu
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Mihaela Rădulescu continuă seria de comentarii critice la adresa prezentatoarelor TV, postate pe Facebook. După ce, în urmă cu puțin timp, a scris despre Teo Trandafir că s-a "manelizat", în încercarea de a avea ratingul cât mai mare, sâmbătă, Mihaela Rădulescu a lansat un mesaj ironic și la adresa Adrianei Bahmuțeanu, legat de reclama pe care aceasta o face la tigăile Dry Cooker.

"Aia cu tigaia draicucăr* au cerut românilor un FEEDBACK la vânzari, pe un eșantion reprezentativ de babe românești. Iată raportul primit: "arză-o-ar focu' de bahmuțanca asta, numa cu ea în cap i-aș da". E greu de tradus pentru șefii americani, dar, ne bazăm pe google translate - we suggest to burn this miss bahmuteanca , while we would practice smashing her head with a pan. Mie-mi sună a joc fain pe IPad - bahmu, o tigaie și smash, smash, smash....până la next level, când apare Prigoană și se complică acțiunea", a scris Mihaela Radulescu pe contul ei de socializare.

Comentariul Mihaelei Rădulescu a stârnit amuzamentul a peste 1.500 de fani virtuali.

Interzis de CNA din cauza greșelilor gramaticale și a încalcării legislaţiei audiovizualului în ceea ce priveşte informarea corectă a publicului, spotul Adrianei Bahmuțeanu cu tigaia Dry Cooker a fost reluat, după ce a suferit o mică "ajustare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel