Miercuri, încălzire ușoară, de joi, vremea întoarce foaia
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Miercuri, temperaturile ajung la  valori cuprinse între 15 şi 25 de grade, ceea ce înseamnă un regim termic normal pentru un miez de toamnă. De joi însă, vremea întoarce iar foaia. Vor fi lapoviţă şi ninsoare la munte, iar săptămâna o vom încheia cu maxime ce abia dacă mai ating 18 grade. Ploile însă nu vor fi prea multe şi în general vor prefera jumătatea de nord a României.

Miercuri,  temperaturile încep să revină la normal. Se mai încălzeşte miercuri, mai ales în jumătatea de sud a ţării, unde maximele vor tece de 20 de grade până spre 24. Rămâne însă frig în nordul şi centrul ţării, cu valori şi de numai 15 grade, iar norii deşi destul de denşi nu vor lăsa decât ploi slabe. Vântul rămâne alert doar la munte.

În Bucureşti, tabloul meteo se schimbă treptat. Ziua de miercuri o vom porni cu 9 grade, dar amiaza va aduna 22 de grade, sub un soare deranjat de puţini nori.

După un răgaz însă, joi vremea se răceşte în toată ţara, cu valori între 10 grade la MIercurea Ciuc şi nu mai mult de 18 grade la Craiova, Alexandria sau Turnu Severin. Vin ploi din nou, de data aceasta în nord-vest dar şi în sud-est. Plouă şi în rest, dar mai puţin şi pe arii mai mici, iar la munte din nou putem vorbi de ceva lapoviţe şi ninsori.

Bucureştenii au şi ei parte joi de o zi rece, cu numai 17 grade, cu vânt dar cu şanse mici de ploaie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel