Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones divorțează. Ce avere se dispută
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
douglas
douglas

Deși se considera că au o căsnicie exemplară, Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-ar afla în mijlocul unui divorț, care dă naștere unei mari întrebări: cum se va împărți averea de 300 de milioane de dolari, potrivit revistei americane Star.

Sursa citată a publicat pe prima pagină anunțul unui posibil divorț răsunător la Hollywood, protagoniști fiind Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, scrie click.ro.

Motivul invocat ar fi problemele de sănătate ale lui Catherine, ea fiind diagnosticată cu "bipolaritate". După cum subliniază revista, Michael Douglas a cerut avocatului să-l "scape de toți acei ani de iad".

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în noiembrie 2000 şi au împreună doi copii – Dylan, născut în august 2000, şi Carys, născută în aprilie 2003.

În 2010, Michael Douglas, de două ori câştigător al premiului Oscar, a dezvăluit că are cancer şi se tratează prin chimioterapie şi radioterapie.

Și soția sa galeză, Catherine Zeta-Jones (43 de ani), a fost, ulterior, diagnosticată cu tulburare bipolară, agravată de lupta pe care soţul ei a dus-o cu cancerul, dar pe care a încercat să o trateze într-o clinică specializată.

Ce este tulburarea bipolară

Persoanele care au schimbări extreme de dispozitie, de la depresii severe până la episoade maniace, ar putea suferi o tulburare bipolară.

 În cursul episoadelor maniace persoanele care suferă de tulburarea bipolară țin să aibă o dispoziție euforică, să fie hiperactivi, agitați și fără să simtă necesitatea somnului. În cursul episoadelor depresive, persoanele care suferă de această tulburare sunt triști, se simt fără speranță, vinovați și/sau fără valoare și au un nivel scăzut de energie. Tulburarea bipolară este o boala care afectează și apropiații bolnavilor, scrie sfatulmedicului.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel